Дан Балан вразив ніжним поцілунком в губи з новою обраницею: показав свої почуття після новини про весілля

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан вразив своїх шанувальниць відеороликом, на якому він злився у довгому поцілунку з невідомою красунею.

Дан Балан роками працював над своєю репутацією одвічного мачо та холостяка, якого неможливо нічим здивувати. Однак, після його публічного флірту з Тіною Кароль аудиторія почала схилятися до думки про те, що серце молдавського красеня нарешті підкорене. Але якби не так! Згодом розчаровані фанати отримали новину про те, що усе побачене на екрані було піаром.

Дан Балан вразив ніжним поцілунком в губи з новою обраницею

Роздратованість публіки дійшла до такого рівню, що артисту публічно довелося пояснювати, чому він так вчинив і чому не має вибачатися перед нею.

Дан Балан вразив ніжним поцілунком в губи з новою обраницею

Після початку повномасштабної війни в Україні, Дан Балан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram жовто-блакитний стяг, в якому підтримав український народ, із тих пір майже нічого не публікував. Однак, його матір Людмила Балан встигла виступити на декількох весіллях та потішити своїх фанатів кадрами з гулянь.

Нещодавно і зірковий син долучився до місії мами, і вразив своїх шанувальників неймовірним відео. Так, Дан Балан оприлюднив відеоролик, на якому зливається у поцілунку з красунею, сидячи на даху мінівену. На кузові автівки моделі  Фольцваген написано великими літерами: “Дайте миру шанс”. Також на машині можна знайти безліч знаків “peace”, а герої відео одягнуті, як хіппі.

Дан Балан вразив ніжним поцілунком в губи з новою обраницею

У дописі Дан Балан розповів, що вперше за 14 років випускає композицію румунською мовою. Хто знає, можливо події в Україні схилили артиста до думки, що необхідно повертатися до витоків і не фокусуватися на російській аудиторії? Адже Дан Балан роками виступав для росіян і створював російський контент.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.