|
26.08.2022 20:17

Аліна Гросу поскаржилася на стан свого здоров’я та розповіла про недугу: “Відходжу від наркозу”

Молода співачка та акторка Аліна Гросу налякала свою аудиторію історією в instagram зі словами "Відходжу від наркозу". І додала, що погано себе почуває

Аліна Гросу стала відомою ще з дитинства, дівчинка співала, знімала кліпи та мала шалену популярність і любов глядачів. Її кар’єра стрімко розвивалася, а дівчинка ставала більш помітною в українському шоу-бізнесі. Натомість, коли виросла, різко зникла з радарів.

Аліна Гросу зі своїм коханим Романом Полянським

Згодом Гросу знов почала займатися творчістю, але вже дорослою та більш серйозною, тепер, дівчина не тільки співає, а ще й займає крісло судді на талант-шоу ” Співають всі”. Також, Аліна займається акторською діяльністю. До речі, на зйомках вона й познайомилась зі своїм теперішнім нареченим Романом Полянським, з яким вони вже більше ніж 3 роки разом, актор навіть переїхав жити в Київ заради коханої.

Нещодавно Аліна надто стурбувала своїх прихильників в instagram. Співачка опублікувала історію, де поскаржилась на свій стан здоров’я: “Не мені зараз вам жалітися тут треба. Але останні два тижні капець які тяжкі були. Зараз відходжу він наркозу, все норм” – написала Гросу.

історія Гросу в instagram

Ця новина збентежила багатьох прихильників співачки, яку операцію перенесла дівчина, та що з нею сталося, вона не коментує, не хоче лякати шанувальників та вважає, що це не дуже велика проблема.

Але відомим є факт, що в липні, Аліна також погано себе почувала і навіть опинилася в лікарні. Тоді її стан погіршився через нерви. Але причину своїх проблем зі здоров’ям Гросу розкривати не бажає. Можна лише припускати, що це через зникнення її коханого Полянського, адже з лютого у пари немає спільних публікацій. А Роман взагалі зник з радарів соціального життя.