“Народила”: 26-річна Аліна Гросу ошелешила раптовою новиною з особистого життя — ось де пропадала співачка

Українська співачка Аліна Гросу раптово здивувала новиною про поповнення в родині. Хто саме народився у виконавиці — читайте далі у матеріалі.

Аліна Гросу останнім часом все менше займається улюбленою справою, виступами й концертами. Від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України артистка сконцентрувалася на волонтерстві та увесь вільний час приділяє допомозі іншим. В її батьківському домі у Чернівцях Гросу облаштувала декілька десятків спальних міст для переселенців зі східних і південних областей України. Окрім того, Аліна самостійно куховарити для гостей, а також передає їжу та гуманітарну допомогу на фронт.

Єдине питання, яке зараз хвилює її прихильників — куди подівся коханий артистки, актор Роман Полянський. Чоловік буквально зник з радарів і не з’являється у соціальних мережах. Фанати Гросу подумують, що пара могла розбігтися через різницю у політичних поглядах, адже Роман — росіянин.

На фоні подібних домислів виконавиця раптово шокувала новиною про поповнення у родині. Аліна декілька днів не виходила на зв’язок в особистому блозі, аж раптом написала про те, що народилося поповнення. Однак мамою стала не сама Гросу, а її морська свинка.

Поповнення у родині Гросу
Поповнення у родині Гросу

Що відомо про Романа Полянского?

Аліна Гросу та Роман Полянський оголосили про свої відносини рік тому. На момент знайомства зі співачкою, актор вже перебував у стосунках, однак він неодноразово зазначав, що Аліна не була причиною розриву з попередньою дівчиною.

Куди зник Роман Полянський
Куди зник Роман Полянський

Пізніше Роман перебрався до Києва, закохані навіть знялися разом в одному фільмі для телеканалу “Україна”. Напередодні повномасштабної війни Полянський і Гросу провели спільний вікенд у Карпатах. Однак зараз російський актор не виходить на зв’язок і ніяк не коментує ситуацію між Україною та росією. В блозі Гросу чоловіка також немає.

Схожі статті