|
30.08.2022 21:39

Телеведуча Марічка Падалко поскаржилась, що втомилася від ТСН: “Залишилось не так багато розваг”

У Львівській області з самого першого дня літа на вихідних влаштовують для дітей спортивні заходи, через те, що багато дітей в цьому році не поїхали на відпочинок, а спорт - це корисний відпочинок

Діти в цьому році отримали великий стрес і заради того, щоб трішки допомогти дітям не відчувати тривогу та страх у Львівській області кожні вихідні цього літа вирішили  влаштовувати спортивні заходи для школярів, наприклад, такі як: стрибки, теніс, гімнастика, різні види боротьби, спортивні пробіжки та заїзди на велосипедах.

Марічка Падалко на змаганнях

Дітям випала чудова можливість поєднати збір коштів для допомоги ЗСУ та зустрічі з зірками, можливо навіть з їх кумирами. В останні вихідні цього літа діти бігали на стадіоні разом із Марічкою Падалко ведучою ТСН.

“Зараз у нас залишилось не так багато розваг, які б ми могли собі дозволити з моральної точки зору. А ось спорт, на мою думку – це ідеальне поєднання турботи про себе та розваг”- прокоментувала Марічка.

“Спортивні канікули”- це проєкт, який запустили у червні місяці. І одразу спланували графік дитячих занять на все літо. Щоб допомогти дітям відволіктися від подій цього року та покращити здоров’я. До того ж цей проєкт існує і як благодійний, для потреб ЗСУ.

З червня місяця було проведено півтори сотні заходів “Спортивні канікули” та більше ніж 8 тисяч дітей зі Львівської області та переселенці з інших областей України, взяли участь у спортивних заходах, де мали можливість спробувати 25 спортивних видів спорту та отримати нові знайомства і набути нові навички, можливо хтось з них після такого літа обере для себе професію спортсмена.

Спортивне життя Марічки Падалко

Сама Марічка Падалко дуже щаслива, що їй випала така можливість, як провести час із живими людьми, особливо з дітьми та зробити добру справу. Марічка каже, що іноді дуже втомлюється від камер і їй не вистачає таких активностей і живого спілкування за неформальних обставин, та ще й з гарними і корисними намірами.

“Нам всім треба пам’ятати одну річ, ми боремось не лише на фронті, війна  триває всюди. І за виживання кожної людини ми воюємо психічно і фізично саме тому що перемога буде і буде скоро, але найголовніше нам потрібно до неї дожити” – зауважила ведуча ТСН.