|
30.08.2022 23:07

40-річна Брежнєва показала себе справжню без макіяжу – втомлену та в джинсах: “Це просто я тепер така”

40-річна Віра Брежнєва у своєму віці має чудовий вигляд та не соромиться показувати своє обличчя без макіяжу. Нещодавно вона постала перед підписниками в несподіваному образі.

Співачка та дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва поволі повертається до звичайного життя. Адже вона тривалий час перебувала в Польщі, де створила волонтерський штаб та збирала допомогу для людей, які постраждали від війни, а також допомогу на ЗСУ. Зараз Віра намагається жити звичайним життям, але очевидно, що жінці це дається нелегко. Нещодавно на своїй сторінці в Instagram вона розмістила фото, під яким написала, що вона сумна та втомлена, і зараз це її стан. На світлині співачка в джинсах, білій сорочці та чорному топі. Помітно, що на обличчі співачки жодного сліду від косметики, адже вона припинила повністю фарбуватися з початку війни.

Віра Брежнєва показала себе без макіяжу

Співачка намагається повністю віддаватися роботі, адже це, як вона зізнається, найдієвіші ліки для неї від депресії. Вона зазначає, що перебуває у дивному стані. Якщо порівняти з минулим роком, вона надзвичайно втомлювалася від роботи. А зараз саме робота допомагає їй прийти до тями. Музика, думки, ідеї, проєкти, спілкування. Також Брежнєва зізналася, що вже й забула про те, як це бути частиною творчого процесу.

Віра Брежнєва показала себе без краплі макіяжу

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни стосунки Віри Брежнєвої та її чоловіка-продюсера Костянтина Меладзе погіршилися. Адже співачка беззаперечно стала на бік України і пішла волонтерити, а Меладзе-старший зберігає мовчання. Брежнєва теж не надто багатослівна стосовно свого сімейного життя. Нещодавно вона зізналася, що перший раз за довгий час дала волю емоціям та розплакалася. Однак усе-таки знаходить сили жити далі та допомагати іншим.