Скільки грошей паломниця Марченко “спускала” на розкішні наряди та куди потім дівала: зберігала чи роздавала

Не секрет, що сумнозвісна Оксана Марченко мала слабкість до гарних суконь. Скільки в неї їх було, яка вартість та куди дівала розкішні свої шати - читайте далі.

Відома телеведуча та дружина опального політика-зрадника Віктора Медведчука Оксана Марченко знана як велика любителька дорогих та стильних нарядів. Скільки їх у неї було, мабуть, не знає й вона сама. Адже під час зйомок телевізійного шоу “Україна має талант” та “Х-фактор” ведуча з’являлася щоефіру в новому вбранні, яке коштувало не одну тисячу “зелених”. Вартість деяких суконь не називалася, адже це делікатне питання. Сама Марченко зізнавалася, що мала про запас по кілька суконь. Адже настрій у вродливої та вередливої Оксани був мінливий, і вона могла поміняти сукні за кілька хвилин до ефіру. Про гардероб новоспеченої паломниці ходили легенди. Відомо, що над створенням образів  працювали імениті українські дизайнери: Тарас Краскін, Катерина Шаховська та Ольга Навроцька. Також для Марченко шили всесвітньо відомі бренди:Dolce&Gabbana, Dior, Elie Saab, Carolina Herrera, Chanel, Oscar De La Renta, Zac Posen,Valentino. Спробуймо розкласти все в гардеробі Марченко по поличках.

Сукні Марченко коштували цілі статки

Сукня з яскравими жовтими принтами Dolce&Gabbana, яка коштувала 277 тисяч гривень.

Сукня від Dolce & Gabbana
Сукня від Dolce & Gabbana з яскравим лимонним принтом

Ексклюзивною була сукня із золотим напиленням білого кольору.

Розкішна сукня із золоти напиленням
Розкішна довга сукня із золотим напиленням

“Перната” сукня Дольче Габбана з колекції Dolce & Gabbana яскравого червоного кольору була створена спеціально для зіркової ведучої.

Ексклюзивна сукня Dolce & Gabbana
Ексклюзивна “перната” сукня для Марченко від Dolce & Gabbana

Цікаво, ведуча зізнавалася, що сукні всі належали виключно їй, вона шила та  замовляла їх за власний кошт. Тож ніхто їй не говорив, як одягатися, усе було за її бажанням.

Кожна сукня була шедевром і була єдиною та неповторною, як і її власниця. Чоловік ведучої ніяких грошей на гардеробні забаганки не шкодував. Марченко відверто зізнавалася, що мала в гардеробі сукні, які не вдягла жодного разу, а коштували вони шалених грошей. Дещо вона роздавала знайомим та родичам, адже весілля та випускні бали ніхто не відміняв. А частина так і припадають пилом у гардеробній кімнаті.

Кардинальне перевтілення Марченко вразило всіх

Усі вбрання були з глибоким декольте та вигідно підкреслювали гнучкий стан ведучої. Тож коли Марченко раптово надягла вбрання паломниці, у головах людей ще довго не в’язалися ці кардинально протилежні образи.

Раптове перевтілення Марченко вразило всіх
Несподіване перевтілення Марченко в паломницю вразило всіх

Та й вбрання паломниці, якщо краще придивитися, теж не було позбавлене шику. Скромно, проте дорого. Оксана й тут не змогла себе стримати у любові до розкішних речей. Як кажуть, це у крові.

Однак варто визнати, що сукні справді були неперевершеними та Марченко зналася на вишуканих речах.

Схожі статті