|
31.08.2022 17:24

Ольгу Сумську публічно принизив художник за русофільство: ганебна карикатура на зірку розлітається мережею

Не так давно розгорівся сильний скандал через участь Ольги Сумської у виставі російського режисера "Майстер та Маргарита". І хоча здавалося, що справа залагоджена, олії у вогонь підлив художник.

Наприкінці літа Ольга Сумська потрапила у черговий скандал через зв’язок з російською федерацією. На цей раз зірку засудили за її участь у благодійній виставі “Майстер та Маргарита”, яка була поставлена російським режисером за мотивами однойменного роману Михайла Булгакова.

Здавалося б акторка пояснила свою позицію аудиторії і проблема була вичерпана. Однак нещодавно мережею розлетілася карикатура на акторку, головною темою якої були русофільські настрої зірки.

Ольгу Сумську публічно принизив художник

Ольгу Сумську публічно принизив художник

Так, художник Георгій Коючник оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram карикатуру, головною героїнею якої стала пані Сумська.

“Культурний десант (Ольги Сумської) України у Європі! (Майстер і Маргарита). У Прагу, Париж ми донесемо нашу культуру, а точніше всі тонкощі російської душі! Російська вистава, російською мовою, російського автора, за підтримки російсько-французького продюсера! 2015 року скакала в Криму, а потім петляла і брехливо виправдовувалася… А тепер бачу вічна Роксолана загралася у дружбу народів”, — прокоментував він свою роботу.

Варто відмітити, що картинка доволі принизлива, хоча зроблена за мотивами роману. На ній Ольга Сумська постала у ролі свого персонажа Маргарити, коли вона рушила на бал до сатани на мітлі.

Ольга В’ячеславівна поки що такий випад у свою сторону ніяк не прокоментувала.

Нагадуємо, Наталка Денисенко також відреагувала на виставу, в якій візьме участь Ольга Сумська, однак акторка прийняла сторону зірки. Мовляв, усе те добре, що йде на благо України. А щодо реакції української спільноти, то акторка вважає, що всю відповідальність на себе має взяти автор афіши.