(Фото) Ольга Сумська рішучо стала брюнеткою: для кого акторка кардинально змінила свій імідж у 54 роки

Ольга Сумська - надзвичайна українська акторка. Жінка навіть у свої 54 роки не боїться експериментувати та

Ользі Сумській 54 роки і вона – справжня легенда українського кіно. Жінка блискуче зарекомендувала себе на екрані ще у 1990-х роках, коли зіграла свою знамениту Роксолану. Саме з нею порівнюють навіть виконавицю головної ролі у телеепопеї “Величне століття”.

Мер’єм Узерлі у ролі Росолани. Фото взято на просторах мережі.
Мер’єм Узерлі у ролі Роксолани. Фото взято на просторах мережі.

Ольга і зараз продовжує кар’єру на телебаченні. Вона активно знімається у серіалах та проектах, часто виступає експерткою на телешоу. Крім цього, на телеканалі “Київ” вона веде цілу кулінарну передачу, де ділиться рецептами своїх улюблених страв.

Ольга Сумська
Ольга Сумська демонструє свій кулінарний талант. Фото взято на просторах мережі. 

Насичена робота акторки змушує жінку постійно тримати себе у тонусі та займатися зовнішнім виглядом. Ольга завжди підтягнута та моложава. Вона не приховує, що регулярно відвідує косметолога і робить апаратні процедури для омолодження.

Ольга Сумська показала результат відвідування клініки. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, нещодавно вона дійсно вразила своїх прихильників. Ольга кардинально змінила колір свого волосся. До цього моменту Сумська носила незмінний блонд.

У серіалі “Я тебя никогда не забуду” Ольга постає палкою брюнеткою з кучерявим волоссям. Такий колір виглядає дуже природно та підкреслює глибину великих брунастих очей знаменитості. Виглядає у новому образі Сумська дуже елегантно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.