|
01.09.2022 23:00

Що відомо про єдину онучку Наталії Сумської, чия ненька досі живе за рахунок мами і стала затворницею?

Наталія Сумська мало розповідає про особисте життя. Зірка кіно і театру раз обмовилася про те, що у її старшої доньки є дитина. Як виглядає маленька онучка легендарної акторки і хто насправді про неї піклується?

Наталія Сумська — дуже загадкова зірка українського шоу-бізнесу. Відомо, що вона мала два шлюби і разом з першим чоловіком, кінооператором Ігорем Мамаєм народила чудову донечку Дарину.

Попри те, що батьки її розлучилися дуже швидко після народження дитини, новий мамин обранець дуже добре до неї поставився. У дочки Сумської-старшої були всі шанси стати продовжувачкою акторської династії. Вона могла похизуватися голосом, яскравою зовнішністю. Мама завжди вірила в успіхи своєї дитини, але особиста драма Дарини зруйнувала всі перспективи.

Чому дочка Наталії Сумської стала затворницею?

Що відомо про єдину онучку Наталії Сумської

З медійного простору Дарина зникла так само раптово, як і з’явилася на небосхилі української естради. Лише минулого року її мама змогла зізнатися, що насправді дочка полишила сімейну справу через смерть свого чоловіка. Його звали Юрій Трофименко, пішов у небуття у вельми молодому віці.

Багато деталей Наталія не розкрила, але через її розповідь було зрозуміло, що кохання у подружжя було справжнім і один без одного жити вони не хотіли. У пари народилася 12 років тому своя перша дитина. Ім’я дівчинки стало таємницею, адже Сумська-старша мало розповідає деталей про особисте.

Що відомо про єдину онучку Наталії Сумської

Відомо, що коли мама маленької стала повноцінною домогосподаркою, її бабуся взяла всі турботи про школярку.

Цікавий факт: з 17 років у Дарини була власна квартира у хорошому районі столиці. Проте не відомо, що сталося з житлом, адже зі слів пані Наталії складається враження, що її дочка, онучка проживають з нею в одному житлі.

Нагадаємо, що у сестри Ольги Сумської є ще син. Хлопець народився у шлюбі з Анатолієм Хостікоєвим і також пішов стопами батьків. Став актором і зіграв одну з головних ролей у комедії “Скажене весілля-3”.