Сергій Притула привселюдно визнав своєю позашлюбну дитину Ольги Фреймут: “Златочка — моя донька”

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула неодноразово давав глядачам привіддумати, що в нього є роман з Ольгою Фреймут. Так сталося і в цей раз.

Ще за часів, коли Сергій Притула, Ольга Фреймут та Олександр Педан були хорошими друзями, телеведуча намагалася влаштувати особисте життя і народила від громадянина Великобританії прекрасну дівчинку Злату. Цивільний шлюб зірки дав тріщину ще до того, як первісток з’явилася на світ. Ольга повернулася з Європи і народила дитину в Україні.

Сергій Притула привселюдно визнав своєю позашлюбну дитину Ольги Фреймут

Сергій Притула привселюдно визнав своєю позашлюбну дитину Ольги Фреймут

Ольга не приховує, що вважає свій вчинок безглуздістю. Хоча про появу Злати, звісно, не шкодує. Телеведуча обожнює свою дочку, і зараз активно намагається налагодити контакт між нею та публікою. У зв’язку з неординарністю та оригінальністю дівчини, аудиторія не завжди ставиться до неї толерантно.

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл
Сергій Притула привселюдно визнав своєю позашлюбну дитину Ольги Фреймут

Хоча дівчинка росла і без тата, здається, що зайняти його місце мріяло багато чоловіків. Хоча б Сергій Притула, який ні з того ні з сього заявив, що є біологічним батьком спадкоємиці Ольги Фреймут. Сталося це вельми неочікувано, а телеведуча швидко прийняла правила гри і почала підігрувати своєму другу.

Так, на одній з веб-конференцій Сергій Притула визнав Мітчел своєю дочкою повідомляє mama.ua. У ній фанат запитав у телеведучого, чому він приховує свої реальні стосунки з Фреймут. Відповідь була дуже вражаючою:

“Ну якщо наші стосунки з Фреймут настільки очевидні, значить, настав час сказати всім правду. Так, зізнаюся, Златочка – це моя донька. Олечко, вибач, я не можу більше мовчати”

Звісно, це був лише жарт, але велика частина фанатів зірки прийняла його на віру. Плітки навколо зіркового дуету почали набирати обертів.

Схожі статті