|
05.09.2022 16:22

Даша Астаф’єва вперше розповіла про свого нового бойфренда: “Такі щасливі моменти я вперше переживаю”

Даша Астаф'єва з самого початку своєї кар'єри має репутацію епатажної, сміливої жінки, яка розбиває вщент чоловічі серця, а зараз Даша закохана і спокійна.

Популярна в Україні співачка Даша Астаф’єва розповіла декілька моментів зі свого особистого життя, чим і здивувала публіку в черговий раз. Зірка заявила, що закохана і щаслива як ніколи. Це не перша заява Астаф’євої, яка шокує шанувальників відходом від звичного образу безпринципової діви.

Першою шокуючою новиною стало те, що з перших днів повномасштабного вторгнення росії, Даша пішла в один із волонтерських штабів готувати для солдатів їжу. Артистка чистила картоплю та інші овочі не піклуючись про свій манікюр чи загальний вигляд. Вона це робила для людей і від щирого серця, не соромлячись будь якої роботи на кухні.

Даша у волонтерському штабі

Після цієї новини, відношення до Астаф’євої трішки змінилось на краще, диванні критики потроху почали нахвалювати зірку за її благородні наміри та поміч ЗСУ.

А друга шокуюча новина з’явилась на днях. Даша зізналась, що вона дуже закохана і щаслива. Імені обранця вона поки що тримає у таємниці, але розповіла чим саме хлопець підкорив її серце: “Він був дуже оригінальним”.  Дашу ніхто ще в гості не запрошував зі словами: “Тут бобер дерево згриз, я з нього лавку зробив, приїжджай, посидимо за вечерею”. Дівчина каже, що звикла до інших пропозицій, а тут таке. Також, Дашу підкорило, що її обранець один з тих чоловіків, які вміють зробити свій дім таким затишним, що туди хочеться приходити з двома собаками.

Даша Астаф’єва на зйомках

Даша зізналась, що вона дуже щаслива, що переживає багато моментів вперше саме зі своїм обранцем. До того ж, зірка вже знайома за батьками свого коханого і дуже хвилювалась з цього приводу, але все пройшло добре.