|
06.09.2022 23:47

Молода дружина Віктора Павліка поскаржилася на квартиру, з якої вигнала екс-дружину зірки: “Ніхто її не купує”

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вперше відповіла на питання щодо квартири через яку минулого року розігрався небувалий скандал.

Минулого року у родині Віктора Павліка відбувся неймовірний скандал. Його колишня дружина Лариса Созаєва повідомила, що її виганяють з квартири, яку він обіцяв залишити їй, так як у ній була кімната покійного сина Павла.

Катя Репяхова поскаржилася на квартиру

Тим не менш, Катерина зробила публічну заяву про те, що вони молода сім’я і їм не вистачає грошей. Мовляв, Лариса не може утримувати житло, а їм з  Віктором Франковичем це не по кишені.

Катя Репяхова поскаржилася на квартиру

Скандал зайшов настільки далеко, що одного дня блогерка написала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що можливо це кінець для їхніх з чоловіком стосунків. Але проблему вдалося владнати. Лариса ж за неможливістю відмовити, прийняла пропозицію зіркового подружжя продати квартиру. От тільки, як з’ясувалося, вона не особливо користується популярністю.

Катя Репяхова поскаржилася на квартиру

Одна з підписниць спитала у Катерини, чи вирішилось питання з продажем нерухомості, на що отримала вельми однозначну відповідь.

Також Репяхова каже, що зовсім не цікавиться цією темою. Вельми іронічним є той факт, що попри гучність справи та бурхливість емоцій навколо неї, врешті-решт, квартира нікому не потрібна. Лариса Созаєва також вже не захваті від неї і хоче її позбутися, але не виходить.

Нагадуємо, що окрім конфлікту навколо квартири Катя подала до суду на Ларису через публічні образливі висловлювання, а також кібер-атаки в соціальній мережі. Справу їй вдалося виграти, і Лариса навіть має виплатити компенсацію у розмірі вісьми тисяч гривень. Ця сума навіть не покриває витрат на послуги адвоката, але блогерка одразу ж підкреслила, що цей суд — принципове рішення, аби інші не дозволяли собі подібну поведінку.