|
08.09.2022 06:00

Як живе єдина сестра Олега Винника, яка так і лишилася у далекому селі, поки брат проводить час у Німеччині

Олег Винник тривалий час приховував те, що у родині він ріс не сам. Чоловіку врешті-решт довелося показати рідну сестру, яку так мріяли побачити всі прихильники Головного вовка країни. Дізнайтеся все про родичку співака.

Олег Винник —  саме той співак, який проклав шлях на зірковий Олімп шоу-бізнесу своєю працею і талантом. Він був звичайним музикантом з Черкаської області, але зміг досягти небувалого рівня популярності. Фанатів має артист просто ціле море. Кожен концерт для них —  це справжня подія. Прихильників настільки захоплює особиста історія становлення знаменитості, що вони хочуть знати буквально все про нього.

Як живе єдина сестра Олега Винника

Пильний погляд спільноти поціновувачів творчості Головного вовка країни припав на його родину. Виявляється, що ріс у родині він не сам. Його головною жінкою після мами була у дитинстві сестра.

Як виглядає і чим займається сестра Олега Винника?

На перший погляд по цій жінці і не скажеш, що вона родичка самого Олега Винника. Чорняве волосся, мініатюрна постава. Проте, чим більше спостерігаєш за нею, тим більше відгукається душа співака у ній: такі самі щирі очі та неймовірна харизма.

Як живе єдина сестра Олега Винника

Сестру Головного вовка країни звати красивим ім’ям Наталія. Вона обрала собі відмінну від брата дорогу, лишившись працювати у своєму рідному краї. Живе на Черкащині. Відомо, що у родички артиста є чимале господарство. А ще вона має двох дітей. Зірковий дядько просто обожнює їх і до від’їзду закордон любив з ними проводити дозвілля.

Наталія підкорює всіх своєю самобутньою українською, а також гостинністю. Вона обожнює займатися домашніми справами, а ще віртуозно готує випічку — справжня господарочка.

Нагадаємо, що за останніми повідомленнями сам Олег Винник знаходиться у Європі. Улюбленець мільйонів знаходиться на лікуванні, але причин його нестабільного самопочуття не розкривають. Тим не менш, знаменитість знаходив сили допомагати фронту.

Більше про Головного вовка країни дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”: