“Все склалося”: Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової, тому що у них буде спільна дитина

Відомий український співак Олег Винник не став заперечувати слова Олі Полякової про те, що у них буде спільна дитина, та полишив свою Таюне заради Суперблондинки.

Олег Винник — не з тих зірок українського шоу-бізнесу, хто з великим задоволенням ділиться подробицями особистого життя з фанатами, але подейкують, що він одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

Зіркова пара цих чуток не коментує навіть попри те, що очевидці їхнього весілля спілкувалися з журналістами та ділилися спогадами про свято кохання Олега і Таїсії.

48-річний Олег Винник майже місяць не виходить на зв'язок
Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової

Втім, у сімейну ідилію творчого тандему втрутилася епатажна Оля Полякова, яка не приховує від публіки найсокровенніших секретів свого сценічного і не тільки життя.

Під час зйомок шоу “Маска” Суперблондинка і Винник багато часу проводили разом, що не дивно для колег і друзів, але одного разу Олег заявив, що в них з Олею буде “спільна дитина”.

Ця новина викликала неабиякий резонанс з боку фанатів, інтриги додала і сама Полякова, яка в інтерв’ю каналу “Україна” сказала:

“У нас велика любов з Олегом Винником, тому що ми разом робимо дитину, робили це шість годин поспіль”.

Олег Винник і Оля Полякова
Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової

Як виявилося, мова йшла про дуетну пісню — ще кілька років тому Суперблондинка пропонувала повелителю вовчиць дует, але не було ні часу, ні доречного матеріалу, допоки нарешті можливість не з’явилася:

“Ми зустрілися у мене в офісі, було дуже голосно, тому що Оля така — вона любить життя, людей, все, що робить. І все склалося, ми “народили” наш дует”, – розповідав Винник.

Так тимчасово Полякова потіснила місце головної музи Олега Таюне.

Схожі статті