|
18.09.2022 20:33

Який діагноз приховує Олег Винник? Зірка не може співати, втратив свій лоск і вже не той повелитель вовчиць

Напередодні повномасштабної війни в Україні Олег Винник скасував усі свої найближчі концерти. За офіційною версією, артист не міг співати через проблеми з горлом. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, пообіцявши перенести концерти на інший сезон. Усі квитки не були анульовані, а залишалися дійсними.

Який діагноз приховує Олег Винник

Який діагноз приховує Олег Винник

У розпал війни фанати артиста активно його розшукували. Деякі вважали, що він давно знаходиться в Німеччині, інші ж вірили, що повелитель мовчить а залишається на Батьківщині. Врешті-решт, його адвокату довелося вийти на зв’язок та пояснити, що Олег Винник був вимушений перебратися до Німеччини, де він проходить лікування. Також жінка розповіла про благодійність артиста.

Втім, діагноз озвучений не був. Його друг Недзельський лише підлив олії у вогонь, змусивши фанатів сильно хвилюватися за здоров’я артиста.

“Мав серйозні проблеми зі здоров’ям. Не дай Боже нікому таке пережити! Ще до війни через хворобу йому довелося відкласти кілька концертів”, – зазначив Недзельський.

А через деякий час в інформаційному просторі взагалі почали з’являтися плітки про хіміотерапію.

Який діагноз приховує Олег Винник

Втім, нещодавно чоловік Оксани Білозір декілька разів засвітив Олега, який хоча і не зберіг свого яскравого блонду, а його обличчя заросло, все ж таки виглядає більш-менш позитивним.

Подейкують і про те, що Олег Винник насправді побував в Україні. На жаль, артист, як і раніше доволі закритий і про своє переміщення та місцеположення не повідомляє фанатам.