|
22.09.2022 16:51

Мама Сердючки Інна Білоконь показала дорослу доньку не від Данилка: неймовірна красуня перевершила маму

Знаменита українська акторка, партнерка та сценічна мама Андрія Данилка Інна Білоконь вперше за декілька років показала свою дорослу доньку.

Інна Білоконь, як і її колега та друг Андрій Данилко, намагається усіма силами зробити своє особисте життя закритим від фанатів. Але так чи інакше, з шанувальниками доводиться зближуватися, адже вони, окрім творчості, хочуть познайомитися і з самою зіркою.

Саме так і налагоджується зв’язок між фанатами та їхніми кумирами.

Інна Білоконь показала дорослу доньку

Інна Білоконь показала дорослу доньку

Тож виконавиця ролі Інни Адольфівни дає можливість впізнати її сім’ю. Разом з чоловіком Олегом вона понад 30 років проживає у Полтаві. У сім’ї народилося двоє дітей, які усе життя були непублічними. Окрім шоу-бізнесу пара заробляє гроші розведенням собак: обидва обожнюють тварин.

Втім, нещодавно Інна вразила мережу, показавши свою дорослу дочку. Виявляється, красуня дуже схожа на свою матір, але звісно взяла від обох батьків усе найкраще. У кадрі вона постала без макіяжу у своєму природньому образі.

І Інна, і її дочка Яна були одягнуті у білі сукні, що зробило фотографію неймовірно ніжною. Олег тим часом тримав свою дружину на руках, а дочку, яка щасливо посміхалася, ніжно обіймав іншою рукою. У дописі до фотографії Інна Білоконь поділилася власною концепцією щасливої родини, а в коментарях сім’ю буквально засипали компліментами.

Нагадуємо, що декілька днів тому Андрій Данилко та його вірна партнерка рушили гастролями за кордон. Так як концерт носить благочинний характер, а в Україні відбувається війна, дует відмовився від костюмів і виступає у чорному одязі. Втім, шанувальники з нетерпінням чекають на захід і не звертають уваги на відсутність образу Вєрки Сердючки.