Categories Шоу-бізнес

Тарабарова купилася на рекламу Юрія Горбунова, який тепер продає гаджети: “Екран справді не ламається?”

Під час війни знаменитості хапаються за можливість заробити, і на маленьку роль у цьому грає реклама. Але інколи це виглядає дуже дивно та комічно.

Коли розпочалася повномасштабна війна на території України Юрій Горбунов був вимушений евакуювати свою дружину і двох маленьких синів до свекрів. Однак довго залишатися там не вийшло: російські війська зробили перебування у батьків нестерпним, тож згодом родина перебралася на захід України.

Юрій Горбунов тепер продає гаджети

Юрій Горбунов тепер продає гаджети

Саме там Катя Осадча разом з Івасиком та Данилом знаходилася впродовж півроку. Юрій Горбунов тим часом повернувся до Києва. Уся справа в тому, що обидва тележурналіста залишилися без роботи, адже заробляли у сфері розважальних проектів, до яких на війні нікому немає діла.

Врешті-решт, Юрія запросили вести ранкову програму, що дещо виправило фінансове становище пари. Тим часом Катерина почала займатися пошуком зниклих на війні людей. Телеведуча досі не повертається до столиці разом з дітьми, розуміючи всю небезпеку.

Тож не дивно, що зараз Юрій Горбунов хапається за будь-яку можливість заробити. Адже він несе відповідальність за родину, де є маленькі діти.

Якщо раніше на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram частіше з’являлася реклама елітних автівок, за яку він отримував неймовірні гонорари, то зараз Юрій погоджується і на рекламу різноманітних гаджетів.

Відповідну публікацію можна знайти у його мікроблозі. Втім, Юрій так добре прорекламував товар, що повелася навіть Світлана Тарабарова, яка почала розпитувати зірку у коментарях, чи дійсно не ламається екран.

Юрій Горбунов тепер продає гаджети

Можливо, таким чином співачка вирішила підтримати зірку та привернути більше уваги на його роботу.

Share