|
24.09.2022 19:21

МастерШеф. Битва сезонів 6 випуск від 24.09.2022: хто покинув шоу – “Не очікував удару в спину”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 6 випуску від 24.09.2022 вже відомо. Щоб дізнатися, хто покинув кулінарне шоу у новому епізоді, ознайомтеся з нашою статтею.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 6 випуску від 24.09.2022. — ніхто.

Цього разу завдання були набагато складнішими, а конкуренція стала ще жорсткішою, адже у команді залишаються тільки найсильніші учасники.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 6 випуску від 24.09.2022

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 6 випуску від 24.09.2022

Так, у шостому випуску кулінарного змагання, у якому беруть участь фіналісти попередніх сезонів, перед учасниками постала завдання приготувати обід для крутих українських шеф-кухарів а також запакувати страви, щоб вони отримали свою їжу на адресу.

Особливу увагу цього разу приділяли Катерині Великій, яка ставить себе у шоу, як крутого професіонала. Зокрема запрошений гість Євгеній Клопотенко не вподобав її обсмажену гуску. Натомість десерт йому прийшовся до смаку.

“Не очікував удару в спину десертом”, — йдеться в анонсі.

Але не дивлячись на активну критику від професіонала учасниця не тільки на розгубилася, але й пообіцяла “втерти запрошеному суді носа”. Варто відмітити, що фанати єдиноголосно вболівають за Цвігуна та Серветника. Натомість Катерина Велика має велику кількість хейтерів, власне, як і у минулому сезоні, в якому вона брала участь.

Врешті-решт, усі учасники цього разу змогли впоратися майже на одному рівні, тому суді прийняли рішення нікого не виганяти, тим паче, що минулого випуску з проекту одразу вибуло двоє учасників.

Звісно, це стало великим подарунком для глядачів, які кожного разу дуже переживають за своїх фаворитів.