“Діти будуть”: кулінар та переможець шоу “МастерШеф” Євген Клопотенко розповів про зміни в особистому житті

Відомий український кулінар та переможець шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко став новим героєм інтерв'ю з Анатолієм Анатолічем, під час якого розповів про зміни в особистому житті. 34-річного шеф-кухаря називають затятим холостяком, але насправді він планує завести сім'ю.

Шлях у світі кулінарії Євген Клопотенко починав з продажу конфітюру власного виробництва. Згодом він спробував свої сили в найпопулярнішому кулінарному шоу країни “МастерШеф”, куди намагався потрапити ще в першому сезоні. Тоді парубку не вдалося пройти навіть передкастинг, оскільки його історія про нерозділене кохання не зачепила продюсерів.

Через кілька років на фестивалі вуличної їжі Євгена помітила кастинг-менеджерка проєкту, яка запропонувала йому вдруге випробувати вдачу. Клопотенко погодився та приготував суддям на етапі відбору дуже зухвалу страву – сир з апельсиновим конфітюром. І це спрацювало.

Зрештою хист до кулінарії довів Євгена до перемоги, після чого він скористався головним призом та пройшов курс навчання в паризькій академії Le Cordon Blue.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко розповів про зміни в особистому житті

Сьогодні Клопотенко не просто переможець “МастерШеф”. Він володіє рестораном “100 років тому вперед” в Києві, популяризує українську кухню в світі, а також займається реформуванням шкільного харчування спільно з першою леді країни.

Словом, Євген є дуже завидним нареченим, та під вінець він не поспішає:

“Зараз я не в стосунках, формально ні. В мене є дівчата, з якими я спілкуюсь, але не живу разом ні з ким”, – розповів кулінар в YouTube-шоу “Зе Інтерв’юер“.

Євген Клопотенко розповів про плани на дітей
Євген Клопотенко розповів про плани на дітей

Клопотенко пояснив, що жінки вимагають від нього багато уваги, однак він не в змозі приділяти стільки часу стосункам, оскільки живе роботою. Втім, стати батьком в майбутньому хоче:

“Я думаю, діти будуть, просто я собі такий взяв оборот, зараз я завантажений на 100%, а люди хочуть, щоб на 140%. В мене не вистачає фізично часу”.

Схожі статті