|
25.09.2022 14:58

Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського: через ці стосунки не склалося з Даном Баланом

Відома українська співачка Тіна Кароль багато років веде самітницький образ життя, який розпочався після смерті її покійного чоловіка. Але зірці приписують безліч романів.

Близько 9 років тому на той світ пішов чоловік знаменитої української співачки Тіни Кароль Євген Огір. Він був її продюсером, другом та найкоханішим чоловіком. Від цього союзу у пари залишився спільний син Веніамін, який мав можливість відчути батьківську любов лише у глибокому дитинстві.

Після цієї втрати Тіна Кароль закрилася в собі і відмовилася від стосунків на деякий час. Та останні декілька років поп-діві активно приписують різноманітні романи.

Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського

Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського

Наприклад, після гучного та вдалого піару з Даном Баланом, фанати досі вірять у те, що пара може бути разом. Втім, інші шанувальники впевнені у тому, що насправді артистка давно у стосунках з олігархом Ігорем Коломойським.

Цим пліткам посприяло зізнання інсайдерів. Мова йде про танцівниць, які працювали у колективі поп-діви і анонімно розповіли журналістам про зв’язок співачки з багатієм.

Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського

Артистка не стала спростовувати даних чуток, але і підтверджувати їх не поквапилася. Цікаво, що даним романом насправді пояснювалось б багато речей: від шаленої популярності Тіни Кароль на телеканалі “1+1” до несправджених сподівань на романтичні стосунки з Даном Баланом.

Але офіційною версією залишається абсолютна самотність поп-діви, яка заявляє про свою готовність вступити у стосунки, але досі не знайшла підходящого партнера для себе. А за спиною артистки продовжують пліткувати про її роман з менеджером Павлом Орловим, танцівником Коржем, олігархом Ігорем Коломойським, тощо.