Камінська, сидячи в Нідерландах, захистила бойфренда від звинувачень: “Я громадянка великої країни він також”

Українська співачка Слава Камінська, яка стала відомою завдяки гурту "НеАнгели" ледве відбилася від хейтерів, які звинуватили її та її бойфренда у недостатній та показовій любові до України.

Несподівано для всіх Камінська почала співати українською, через що й натрапила на негативні коментарі на свою адресу. Ніби-то співачка це робить, щоб нажитися на українській культурі. До того ж Слава ще й виявила бажання повернутися на батьківщину, де її чекає обранець, який теж потрапив під хвилю хейту через те, що мало робить для ЗСУ, хоча Камінська не показувала своє кохання на публіку, були лише розмови.

Камінська захистила свого нового бойфренда

Але артистка вирішила не давати волю емоціям та спокійно пояснила хейтерам, що за свій кар’єрний стаж, вона вже встигла заробити собі ім’я, щоб самостійно вирішувати якою мовою має писати та співати свої пісні. До того ж творчість не має відношення до ситуації в Україні та її особистого життя. Також Слава зазначила, що перехід на українську у творчості — це не спосіб заробітку. І однією фразою співачка захистила свого таємного коханого та себе.

“Якою б мовою я не розмовляла – українською чи російською – я громадянка нашої великої та сміливої країни і він також”

А щодо нового кохання, Слава мало що розповідає, відомо лише те, що чоловік, якого вона обрала залишився в Україні та не поїхав з нею у Нідерланди. Також, цей таємний обранець допомагає ЗСУ, а от яким чином, Камінська не розповіла. Певно вважає, що цієї інформації буде достатньо, щоб дати відсіч хейтерам, які не знаючи людину починають її критикувати.

Камінська захистила свого нового бойфренда

Тож, Слава ніби-то вирішила повернутися в Україну, але коли це відбудеться, жінка також залишила при собі та лише наголосила на тому, що вона щаслива від того, що її чекає сильний та коханий чоловік вдома.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.