“Слава вирвала мені багато волосся”: Вікторія Смеюха з “НеАнгелів” розповіла про побої від Слави Камінської

Екс-солістка "НеАнгелів" Вікторія Смеюха зважилася на перше відверте інтерв'ю після розпаду коллективу. Вокалістка розповіла про реальні конфлікти між нею та колегою по дуету — руденькою Славою Камінською. Як виявилося, остання у роботі дозволяла собі підіймати руку на Віку.

Жіночий колектив “НеАнгели” — проєкт українського продюсера Юрія Нікітіна, який запам’ятався меломанам, у першу чергу, двома яскравими вокалістками. Їх запам’ятали як темненьку Віку та руденьку Славу, чия зовнішність та низькі голоси не могли не виділятися серед сотень інших дівочих груп на естраді.

“НеАнгели” дійсно досить швидко сформували своє коло прихильників та стрімко підкорювали вітчизняні та російські музичні хіт-паради. Історія колективу закінчилася раптово — у 2021 році Слава та Віка оголосили про закриття проєкту, у якому вони пропрацювали разом 15 років. Однак фанатів шокував не стільки цей факт, скільки факти, які стали відомі після.

Екс-учасниці гурту НеАнгели остаточно розсварилися
Екс-учасниці гурту НеАнгели остаточно розсварилися

Смеюха після розпаду групи відразу почала відкривати усю правду про стосунки з Камінською. Виявляється працювати з “руденькою” для Віки було справжнім випробуванням — солістки постійно конфліктували між собою і за роки спільною роботи так і не змогли знайти спільної мови.

У своєму першому великому інтерв’ю для YouTube-каналу DOROTYE артистка розповіла, що Слава навіть дозволяла собі підіймати на неї руку. Декілька років тому стався інцидент, від якого Смеюха відходила більше тижня.

Вікторія Смеюха з НеАнгелів розповіла про побої від Слави Камінської
Вікторія Смеюха з НеАнгелів розповіла про побої від Слави Камінської

“НеАнгели” відправлялися на корпоративний виступ. Вікторія запізнилася на місце зустрічі, звідки їх забирала машина, на 15 хвилин. За це Камінська в’ялася їй у голову і вирвала чимало волосся. За словами Смеюхи, після цього в неї боліла голова ще більше тижня.

“Я могла нічого не говорити, людина просто могла знайти будь-який привід. Того разу це було 15-хвилинне запізнення. В машині це було, ми їхали на корпорат і дорогою відбувся пресинг і повчання, буцім-то я скоїла гріхи. Слава вп’ялася мені в голову і вирвала багато волосся. Це страшно згадувати, голова боліла більше тижня”, – говорить Віка.

За словами виконавиці, це був далеко не єдиний інцидент. Її руденька колега регулярно намагалася показатися кращою за Віку та всіляко принижувала її, навіть на людях чи під час інтерв’ю. Після одного з таких випадків Нікітін навіть хотів припинити роботу з дівчатами.

Сама Віка зізналася, що раніше боялася розповідати про стосунки з Славою, щоб нічого подібного не повторювалося, однак зараз вона більше не хоче приховувати правду.

Схожі статті