Categories Шоу-бізнес

Червона доріжка в москві в обмін на батьківщину: дочка Сумської Паперна показала, як ставиться до українців

Ольга Сумська з самого початку війни на території України потрапила у гучний скандал через свою старшу доньку. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Після анексії Криму Ольга Сумська вразила українську спільноту заявою про те, що її старша дочка Антоніна бажає отримати російське громадянство. Акторка одразу ж попередила, що це абсолютно незалежне від політики рішення. Паперна деякий час навчалася в російській федерації, а опісля мріяла потрапити на роботу в російський театр.

Дочка Ольги Сумської Паперна показала, як ставиться до українців

Та вже згодом Ольга Сумська повідомила, що судячи з усього, мрія Антоніни не збудеться. Тим не менш, вже через декілька років дівчина вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича і народила йому двох дітей.

Дочка Ольги Сумської Паперна показала, як ставиться до українців

Коли розпочалася повномасштабна війна на території України Антоніна не сказала жодного слова щодо неї і продовжує мовчати вже впродовж півроку. І хоча спочатку Ольга В’ячеславівна намагалася захистити свою доньку та говорила про те, що вона проти російської агресії, але боїться заговорити через репресії, згодом заявила, що більше не буде обговорювати цю тему.

Зірці не вдалося переконати своїх фанатів, що проблема в яку потрапила Тоня не має рішення.

А тим часом спадкоємиця зірки лише підлила олії у вогонь. Спочатку Антоніна повністю обмежила доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram для українців, на що в основному наважуються лише зірки-путіністи, а після цього, вийшла на червону доріжку в Москві у компанії свого коханого чоловіка, і робила вигляд, наче нічого не відбувається.

Дочка Ольги Сумської Паперна показала, як ставиться до українців
Дочка Ольги Сумської Паперна показала, як ставиться до українців

Нагадуємо, раніше повідомляли про те, що Тоня та її чоловік Володимир придбали розкішний маєток у жилому масиві, де проживають знаменитості, за шалені гроші, які взяли у кредит.

Share