“Вона проти війни, а чоловік підтримує”: Кузнєцова з Кухні пояснила, чому дочка Сумської Паперна досі в росії

Знаменита російська акторка українського походження Катерина Кузнєцова вперше дала інтерв'ю після початку війни та прокоментувала позицію своїх колег.

Не так давно знаменита російська акторка українського походження Катя Кузнєцова дала ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому також прокоментувала поведінку своїх колег, що опинилися в ідентичній її ситуації.

Мова йде про Антоніну Паперну та Галину Безрук, які перебувають в москві і мовчать з початку війни.

Кузнєцова з Кухні пояснила, чому дочка Сумської Паперна досі в росії

Катя Кузнецова різко розкритикувала Осадчу
Кузнєцова з Кухні пояснила, чому дочка Сумської Паперна досі в росії

Так, акторка погоджується, що така поведінка виглядає неймовірно погано. Тим не менш, вона вважає, що засуджувати в неї немає ніякого права, адже кожна ситуація індивідуальна, як і сім’я, і зі сторони люди можуть не знати про те, що відбувається в людини.

“Безперечно, кожна історія — вона індивідуальна. Є приклади людей, які за короткий період після початку повномасштабної війни змогли виїхати. Не без проблем із законом, але вибралися. Це потрібно копатися у кожній родині. Можливо, є такий розкол — вона проти війни, а чоловік підтримує спецоперацію. Це все про совість, вчинки, і збоку, це звичайно, виглядає дуже погано”

Однак, Тетяна підкреслила, що набагато гірше ставиться до людей, які навпаки, добре відносилися до України, працювали на її території, і навіть прикидалися патріотами, та коли наступив критичний момент, їхньої підтримки не стало.

Ольга Сумська більше не захищатиме дочку Тоню Паперну
Кузнєцова з Кухні пояснила, чому дочка Сумської Паперна досі в росії

Нагадуємо, що не так давно Ольга Сумська також прокоментувала поведінку старшої доньки і в цей раз заявила, що не має права виправдовуватися перед українцями. Мовляв, після всього що вони пережили, вона навіть не стане намагатися це зробити. Судячи з усього, поведінку своєї доньки воно не схвалює, але не може вплинути на її рішення, і тим паче, псувати з нею взаємини через це.

Схожі статті