|
29.09.2022 18:55

Куди зникла і як зараз виглядає Слава Фролова з “Україна має талант”: пожертвувала всім заради сім’ї

Колись знаменита українська телеведуча Слава Фролова зникла з телебачення раптово та неочікувано. Фанати загубили з нею зв'язок, але жінка виявилась набагато ближчою до народу.

Безперечну та безумовну любов глядачів до Слави Фролової не так давно довела хвиля хейту у сторону Ксенії Мішиної, яка після багато річної перерви проєкту “Україна має талант”, прийшла на заміну улюблениці публіки. Критика акторки дійшла до такого абсурду, що Славі довелося публічно звертатися до своїх шанувальників та просити їх поводитися шанобливо до нової судді.

Куди зникла і як зараз виглядає Слава Фролова

Вродлива одеситка, яка завжди по-доброму ставилася до всіх учасників, яка ніколи нікого не принижувала та не змушувала почуватися погано, Слава Фролова одразу ж підкорила серця глядачів.

Куди зникла і як зараз виглядає Слава Фролова

А втім, згодом стало відомо, що її велике серце не знайшло в собі місця для зйомок та шоу-бізнесу. Зірка відмовилася від публічної діяльності і знайшла спокій та гармонію у доброчинності та проєктах, які дають надію на майбутнє для дітей України. Також знаменитість присвятила себе материнству, до якого змогла підійти більш ніж повноцінно, позбавившись тягаря публічності.

З сином Марком та донькою Серафимою вони зараз малюють баранчиків, вирощують петрушку, печуть хліб на живих заквасках, сидять у шафі і багато спілкуються. Все це частина креативного розвитку дітей, за словами телеведучої.

Діти Слави Фролової

Також зірка організувала всеукраїнський освітній захід під час карантину, зібрав понад 10 тисяч учасників. Крім сім’ї та підтримки молодих художників країни, у неї нещодавно відбувся дебют як режисера-постановника у театрі.

Варто відзначити, що окрім творчості слава Фролова дуже любить спорт, і бере участь у різноманітних змаганнях, забігах, вітрильних заходах та досить давно полюбляє мотоцикли.