Не волонтер і не телеведучий: куди зник і як зараз виглядає 34-річний Слава Соломка

В'ячеслав Соломка український актор і телеведучий, який своєю харизмою зміг завоювати серця українців. Але з часів повномасштабної війни артист зник з радарів і тепер глядачів цікавить питання, куди подівся актор.

Слава полюбився глядачам своєю позитивною та нестандартною поведінкою у кадрі. Хлопець не соромився жартувати та міг дозволити собі трішки зайвого, через свій характер. Хоча на вид, Соломка дуже спокійна людина, яка не наривається на конфлікти, проте коло нього достатньо скандальних ситуацій.Одна з таких сталася на телеканалі “Київ”.

Під кінець 2021 року, актор і телеведучий потрапив у скандал через свої відео у соціальній мережі TikTok, де висміював українську мову, тобто, Соломка вирішив пожартувати над цікавими українськими висловлюваннями та словами та порівняти їх з російськими. Але річ в тому, що, по-перше, ці відео були зняті в коридорі телеканалу “Київ” та ще й за участі продюсерки ранкового шоу “Київ.Ранок” Наталією Дубовик.

К
Куди зник Слава Соломка

Така витівка ведучого спровокувала негативні коментарі українців та керівництва каналу. Все через те, що тривала війна на Донбасі й для великого відсотка населення, це неприпустимі та недоречні жарти. Тому, через обурення глядачів, телеканал був змушений відсторонити В’ячеслава від роботи на проєкті.

Проте зараз, Соломка не надто публічний і його шанувальників почало хвилювати життя зухвалого телеведучого.

Куди зник В’ячеслав Соломка?

Ч
Чим займається Слава Соломка

Актор все також перебуває в Україні і її межі за всі 7 місяців не виїжджав. Звісно, що всі знають, яка зараз ситуація в медіа-сфері та як складно знайти роботу, особливо, телеведучому зі скандальним минулим. Тому Слава вирішив знімати відео для власного YouTube-каналу “Свідомі”.

Кожне відео є тематичним та звісно, на військову тематику. На його каналі поки що лише 10 відео, це інтерв’ю та історії військових. Канал Соломка запустив лише місяць тому і поки що, має невелику кількість підписників, але активно працює над його популяризацією, заради допомоги Українцям.

Схожі статті