|
03.10.2022 21:25

Євген Сморигін показав Олега Винника з дитиною, яка стала повною копією обранця Таюне: “Старший син” (ФОТО)

Олег Винник — неймовірно загадкова зірка нашої естради. Парадокс Головного вовка країни в тому, що чим більше він замовчує своє особисте, тим більше прихильники намагаються їх розгадати самостійно, інколи додумуючи факти.

Олег Винник. Герой цього матеріалу став не просто кумиром, а й справжньою легендою сцени. Фанатів співака захоплює не лише творчість зірки, а і його особиста історія. Річ у тім, що артист народився у простій родині, у селі. Навіть на сцені професійно почав виступати не одразу. Він поїхав до Німеччини на заробітки, але там віднайшов свій талант.

Євген Сморигін показав Олега Винника з дитиною

Згодом він з головою поринув у світ музики та добився перших результатів саме на Батьківщині Ґете. Там же він вперше і проговорився в інтерв’ю про свого сина. Головний вовк країни дуже мріяв, аби карапуз разом з його мамою жили поруч з ним.

Прославившись, він ніколи більше не згадає свою дитину, але прихильники все одно будуть вишукувати хоч якісь нюанси, аби побачити, як виглядає син Олега Винника.

У 2018-му році мережу сколихнув популярний гуморист Євген Сморигін, показавши фото знаменитості разом з білявим хлопчиком, який, здавалося — викопаний співак. Втім, не все так просто. Дитина просто віртуозно спародіювала знаменитість. Про це пише сам актор у себе в Інстаграмі:

“Росте зміна Олегу Виннику! Старший син робив пародію! До речі, Олегу дуже сподобалося! Попросив створити цілий номер у “Dizel Show”

Ну що ж, дійсно підростає великий артист, весь у татка, адже на фото син самого Сморигіна.

Цікаво, що згодом, після цієї світлини, знайдеться ще одна дитина Головного вовка країни. На цей раз у родинних зв’язках запідозрять деякого Юліана Винника. Цей спортсмен мав необережність засвітитися у публічному просторі з таким красномовним прізвищем. Проте, обранець Таюне лишив цю персону без своїх коментарів.

Нагадаємо, що більше про зірку, його романи, дружину та особисте життя в цілому ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”: