Хто з українських зірок живе у звичайних квартирах: такі як всі Решетнік, Нікітюк, Притула та інші (ФОТО)

В українському шоу-бізнесі вистачає зірок, які не надто падкі на розкіш, а більше полюбляють затишок та комфорт. Тому, для свого життя обрали квартиру, а не великий, розкішний будинок. А от хто саме зробив такий вибір, дізнаєтесь у статті.

Насправді причини через які зірки обирають жити у квартирах, різні, це може бути звичайний комфорт, або нестача грошей на будинок. А комусь зручно їздити так на роботу, хтось не любить заміське життя і великі будівлі. І тут не грає ролі заробіток, а більше сама людина. І артист це, чи ні, також неважливо.

Григорій Решетнік

Квартира Григорія Решетніка
Квартира Григорія Решетніка

Найулюбленіший ведучий країни разом зі своєю дружиною і трьома синами, живе у звичайній квартирі, щоправда, в елітному житловому комплексі. Територіально Гриша з родиною живуть на “Новопечерських липках”. У цьому ЖК, до речі, живе багато українських зірок. Судячи з фотографій та історій, квартира у Решетніка простора і велика, місця вистачає всім та ще й гостям.

Леся Нікітюк

Квартира Лесі Нікітюк
Квартира Лесі Нікітюк

Леся давно розповідала в інтерв’ю Дмитру Гордону, що купувати квартиру збиралась довго і обирала ретельно, питала у колег, де і як живеться. Відомо, що ведуча живе в елітному житловому комплексі по сусідству з Сергієм Притулою і поряд є парк з великою кількістю зелених рослин. Але у якому саме ЖК, Леся не відмічає і Притула також. Але квартира Нікітюк зроблена у світлих тонах, судячи з її instagram і має не одну кімнату.

Сергій Притула

Квартира Сергія Притули
Квартира Сергія Притули

Притула також живе з родиною у звичайній квартирі. Він також є багатодітним татусем та місця для дітей потрібно багато. В якому ЖК живе Сергій, не розголошує, але квартира в нього також вся у світло-сірих тонах і має багато простору для всієї родини.

Злата Огнєвіч

Квартира Злати Онєвіч
Квартира Злати Онєвіч

Злата одна з тих артисток, які не люблять заміське життя, про це вона говорила на шоу “Холостячка”, коли Макс Тарапата пропонував їй будувати будинок. Огнєвіч живе також в елітному житловому комплексі “Новопечерські липки”, по сусідству з Решетніком та з деякими учасниками свого сезону.

Слава Камінська

Квартира Слави Камінської
Квартира Слави Камінської

Слава разом з дітьми живе у великій квартирі з гардеробною та величезною терасою, на якій є басейн. В якому районі живе артистка з дітьми – невідомо, але квартира в неї дуже велика, тому місця вистачить і на третю дитину, яку зараз носить під серцем Камінська.

Схожі статті