Найзавидніший холостяк України більше не самотній: Богдан Юсипчук показав свою дівчину, для якої пише пісні

Богдан Юсипчук вважається найзавиднішим самотнім чоловіком України, про його романи ходять легенди, а сам він залишається осторонь. Але зараз, Богдан нарешті показав дівчину, якій пише пісні та віддає серце.

У Богдана склалася репутація самотнього та самозакоханого чоловіка, але водночас найзавиднішого та найбажанішого для українських жінок. Чутки щодо наречених Богдана, ходять коло нього постійно. Чоловікові вистачає засвітитися з якоюсь красунею на фото і вона автоматично стає дівчиною Юсипчука.

Звісно, що такий красень не може залишатися без жіночої уваги. До того ж це єдиний український чоловік, який офіційно був визнана найкрасивішим на планеті. І багато жінок з цим погоджуються та навіть хотіли б опинитися поряд з Богданом. Але він занадто перебірливий у плані почуттів. Не можна сказати, що Юсипчук закрита людина, ні, але й до своєї душі він дозволяє торкнутися не кожній людині.

Б
Богдан Юсипчук більше не холостяк

Минулого року актор приголомшив новиною, про весілля з учасницею шоу “Холостяк-11” Юлією Зайкою. Відомо, що молоді люди спілкувалися та мали дружні стосунки, але щоб дійшло до весілля, ніхто навіть і подумати не міг. Така новина шокувала всю країну і дівчата почали переживати, що втратили головного красунчика країни. Але через кілька днів всі видихнули, тому що весілля було не справжнє, а лише постановкою на зйомках реклами.

А от останні новини з instagram сторінки Богана змушують прихильниць знову хвилюватися. Актор виклав короткий пост з піснею, яку присвятив дівчині. І це вже друга написана Богдана пісня, яка присвячується співачці Вероні, вона ж цю пісню і співає.

Те, що Юсипчук став автором пісень для чарівної Вероніки – факт. А ось щодо того, чи віддав він дівчині своє серце, впевнено сказати нічого не можна. Але це вже змушує дівчат непокоїтися, щодо вільного серця Богдана.

Схожі статті