Найзавидніший холостяк України більше не самотній: Богдан Юсипчук показав свою дівчину, для якої пише пісні

Богдан Юсипчук вважається найзавиднішим самотнім чоловіком України, про його романи ходять легенди, а сам він залишається осторонь. Але зараз, Богдан нарешті показав дівчину, якій пише пісні та віддає серце.

У Богдана склалася репутація самотнього та самозакоханого чоловіка, але водночас найзавиднішого та найбажанішого для українських жінок. Чутки щодо наречених Богдана, ходять коло нього постійно. Чоловікові вистачає засвітитися з якоюсь красунею на фото і вона автоматично стає дівчиною Юсипчука.

Звісно, що такий красень не може залишатися без жіночої уваги. До того ж це єдиний український чоловік, який офіційно був визнана найкрасивішим на планеті. І багато жінок з цим погоджуються та навіть хотіли б опинитися поряд з Богданом. Але він занадто перебірливий у плані почуттів. Не можна сказати, що Юсипчук закрита людина, ні, але й до своєї душі він дозволяє торкнутися не кожній людині.

Б
Богдан Юсипчук більше не холостяк

Минулого року актор приголомшив новиною, про весілля з учасницею шоу “Холостяк-11” Юлією Зайкою. Відомо, що молоді люди спілкувалися та мали дружні стосунки, але щоб дійшло до весілля, ніхто навіть і подумати не міг. Така новина шокувала всю країну і дівчата почали переживати, що втратили головного красунчика країни. Але через кілька днів всі видихнули, тому що весілля було не справжнє, а лише постановкою на зйомках реклами.

А от останні новини з instagram сторінки Богана змушують прихильниць знову хвилюватися. Актор виклав короткий пост з піснею, яку присвятив дівчині. І це вже друга написана Богдана пісня, яка присвячується співачці Вероні, вона ж цю пісню і співає.

Те, що Юсипчук став автором пісень для чарівної Вероніки – факт. А ось щодо того, чи віддав він дівчині своє серце, впевнено сказати нічого не можна. Але це вже змушує дівчат непокоїтися, щодо вільного серця Богдана.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.