Катя Осадча показала світлину з рідним братом: як виглядає і чим займається шурин Юрія Горбунова? (ФОТО)

Ведуча "Світського життя", Катерина Осадча, показала підписникам свого молодшого брата. Дізнайтесь, чим займається красень, який приховується від публічності.

Публіці багато відомо про життя зірок: де вони народились, ким були у минулому, з ким зустрічатись та з ким одружились. Але часто буває так, що члени сімей знаменитих людей залишаються у тіні їх популярності.

Нещодавно відома телеведуча Катерина Осадча опублікувала в сторіс світлину, де вона обіймає вродливого хлопця. Красень на фото — рідний брат артистки, на ім’я Володимир. Він лише на декілька років молодший за сестру та вже має власну спортивну кар’єру. Молодий чоловік не прагне вести публічне життя, як його сестра. Володимир займається вейкбордингом та заснував власну школу, де навчає охочих кататися на вейкборді. Брат ведучої “Світського життя” переважно проживає за кордоном, але після початку війни повернувся до рідних, в Україну. Спортсмен не офіційно не одружений, але зустрічається з дівчиною, яка розділяє його любов до серфінгу.

Катя Осадча показала світлину з рідним братом

Варто звернути увагу, що Катя та Володимир дуже схожі між собою. Рідні мають однаковий колір волосся та очей. Нещодавно хлопець змінив зачіску, відрізавши довгу шевелюру. По інстаграму спортсмена можна помітити, що він веде активний образ життя та багато подорожує різними країнами. В його соціальних мережах немає фото зі знаменитою сестрою, тож серфінгіст не намагається отримати популярність через Катю.

Катя Осадча розповіла про пологи
Катя Осадча показала світлину з рідним братом

Володимир Осадчий веде особисті сторінки в мережі переважно англійською мовою та щоденно публікує в сторіс інформацію стосовно війни в Україні, щоб в кожних куточках світу люди могли побачити її жахливі наслідки. А наприкінці вересня брат артистки виклав в Instagram відео, де він, у військових штанах, вчиться користуватись зброєю. Невже Осадчий повернувся в Україну, щоб боронити Батьківщину від загарбників? Телеведуча це, поки що, ніяк не прокоментувала.

Нагадаємо, що Катерина Осадча одружена з актором, Юрієм Горбуновим та має двох дітей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.