Чим запам’ятався учасникам містичний ефір “Танців з зірками”: Санта Дімопулос, Юлія Саніна та інші

Ефір закінчився, а думки лишилися.

Останній прямий ефір був сповнений сюрпризів набагато більше, ніж усі попередні. Ще б пак, напередодні всі відзначали Хелловін, тож було чим дивувати. З цієї нагоди організатори шоу влаштували учасникам потрійне випробовування. По-перше, їм довелося зробити неможливе, всього за тиждень станцюватися з новим партнером і показати гідний результат перед суддями, а по-друге витримати два танцювальних батли в різних стилях, ставши в пару зі своїм звичним партнером. Що про все це думають учасники зараз довідаємося.

Ексучасниця “ВІА Гра” Санта Дімопулос розповіла, що для неї цей ефір був черговим челенджем. І вона з ним впоралася, судячи з оцінок суддів і глядачів.  Дівчина зізналася, що для неї зміна партнерів стала тим ще випробуванням, адже їй важко сходитися з новими людьми. Про це співачка розповіла у дописі на сторінці в Instagram.

Прихильники підтримали улюблену учасницю, зазначивши, що вона молодець і добре впоралася. Шанувальники зазначили, що Санта найкраща і похвалили номер. Дехто поцікавився чи не було страшно довіритися новому партнерові.

Про останній ефір висловилася і рок-діва Юлія Саніна, яка дуже переживала, що не зможе виступати через отриману минулого тижня травму ребра. Проте дівчина прекрасно виконала ф’южин з партнером Ольги Фреймут Іллею Падзіною. Наприкінці виступу вона подякувала всім, хто допомагав з постановкою номеру і костюмами. Особливу подяку отримав Дмитро Дікусар, який замінив хворого на коронавірус партнера співачки Дмитра Жука. Враженнями Юлія Саніна поділилася і у дописі на сторінці в Instagram. У підписі вона зазначила, що вечір видався страшно красивим і подякувала всім, хто вірить і голосує за їхню з Дмитром Жуком пару.

Прихильники виконавиці зауважили, що лише з нею Ілля Падзіна отримав кайф від танців і розкрився для глядачів зовсім по-іншому. Вони пошкодували, що побачили іншого танцівника у останньому для нього ефірі. Вони зауважили також, що поруч з Дмитром Дікусаром Юлія Саніна гармонійна, але при цьому шанувальники не втрачають надії побачити спільний танець співачки з Дмитром Жуком.

Поділилася думкапро ефір і Ольга Фреймут. Зробила вона це у останній промові, у якій подякувала всім, хто підтримував пару, голосував за них і робив постановки. Окремо ексучасниця відмітила продюсера проекту і старшу дочку Злату Мітчелл, які дали їй шанс поглянути на себе з іншого боку.

Зазначимо, що для Ольги Фреймут та Іллі Падзіни цей ефір став останнім на проекті.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.