Хелловін на “Танцях з зірками” продовжується: чого найбільше бояться учасники

Страх можна подолати.

За лаштунками містичного 10-го ефіру “Танців з зірками” зіркові учасники зізналися чого бояться насправді. Далеко не в усіх учасників страхи були пов’язані з проектом.

Серед усіх учасників страх, пов’язаний з шоу був лише у Юлії Саніної. Співачка травмувалася перед виступом на попередньому ефірі і танцювала на сильних знеболювальних. Юлія Саніна зізналася, що дуже переживала і боялася, щоб її участь у проекті не стала під загрозою. Проте цього разу рок-виконавиця виклалася на повну, чим дуже вразила вимогливих суддів і отримала від Катерини Кухар перепустку до покоїв обраних.

Там до неї приєдналися Надія Мейхер та Санта Дімопулос.

До речі, колишня учасниця гурту “ВІА Гра” Надія Мейхер не така вже й безстрашна, як може здатися. Учасниця розповіла, що найбільше вона боялася втратити першу дитину. Але на сьогоднішній день, за словами самої Надії Мейхер всі її страхи зникли. А прима-балерина високо оцінила виступ пари, зазначивши, що це був найкращий вальс за весь сезон “Танців з зірками”. Катерина Кухар висловила впевненість, що Надія Мейхер дійде до суперфіналу проекту.

А от головна конкурентка Надії Мейхер зізналася, що все життя жила зі страхом того, що всі вважають її досягнення легкими. Співачка зауважила, що до кожного ефіру готувалася на межі сил. Це зауважила запрошена ведуча проекту Наталія Могилевська. Співачка наголосила, що добре розуміє учасницю і бачить її роботу не лише на тренуваннях, а й на виступі.

Колишній учасник проекту “Холостяк” і ексфутболіст Сергій Мельник зазначив, що свій найбільший страх лишив далеко позаду. Справа в тому. що після сильної травми чоловік не зміг повернутися до футбольної кар’єри. На що Дракула Чапкіс порадив йому йти в хореографію, адже у нього дуже добре виходить. Інші судді зауважили ріст Сергія Мельника, порівняно з початком проекту.

А от другий Сергій на проекті, фронтмен гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ боїться стати найбільшим розчаруванням свого сина. Саме це спонукає Танчинця працювати набагато більше і наполегливіше. Приємним бонусом співак отримує визнання наполегливої роботи у вигляді схвальних коментарів та оцінок від суддів “Танців з зірками”.

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут пригадує, що дуже боялася звільнення, а натомість отримала власний проект. Справа в тому, що під час одного з відряджень учасниця “Танців з зірками” переселилася до іншого готелю через бруд у заброньованому номері. Вона гадала, що такий вчинок коштуватиме їй роботи.

Усі ми чогось боїмося і зірки не виняток. У них такі самі переживання, як і у звичайних людей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.