|
08.10.2022 14:52

Тоня Матвієнко публічно заявила, що не зможе пробачити зраду Арсена Мірзояна: “Воно падло так себе поводить”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко дала ексклюзивне інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому розповіла, що може покласти край її шлюбу. Усі деталі в нашій статті.

Декілька місяців тому в мережі розповзлися чутки про розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Співачка була вимушена спростувати новину публічно, яка виникла через необережність деяких блогерів, що активно обговорювали зміни в особистому житті зірок.

У інтерв’ю Славі Дьоміну Тоня Матвієнко доповнила картину, яка вималювалася на очах її фанатів.

Тоня Матвієнко заявила, що не зможе пробачити зраду Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко заявила, що не зможе пробачити зраду Арсена Мірзояна

Так, хоча за словами співачки на даний момент у її шлюбі все в порядку, журналіст поцікавився, що гіпотетично може покласти край їхнім стосункам. Тоня зізналася, що не зможе пробачити зраду, а також поділилася своїми враженнями щодо тих чоловіків, які користуючись ситуацією у війну зраджують жінкам, що евакуйовані разом з дітьми за кордон.

“Коли дружина вимушена була їхати за кордон, і воно себе так, падло поводить, це так жостко”

Також вона зізналася, що самотнім жінкам в евакуації набагато простіше, ніж заміжнім за багатьох причин.

Зазначимо, що Слава Дьомін не втримався і запитав у Матвієнко, чи знає вона про славу яка закріпилася за її чоловіком в Україні. Журналіст заявив, що про Арсена Мірзояна говорять, як про поціновувача красивих жінок. Втім, дружина виконавця заперечила і зізналася, що гадки не мала про такі розмови за їхніми спинами.

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко є другою дружиною Арсена Мірзояна і свого часу навіть була його коханкою. У попередньому шлюбі музикант мав двох синів, тому розлучаючись, залишив усе майно екс-дружині. Зі спадкоємицею Ніни Матвієнко у артиста народилася дочка, яку назвали на честь зіркової бабусі.