|
12.10.2022 15:35

Дантес розповів, як змінилося життя після розлучення з Дорофєєвою і роману з Кацуріною: “Як раніше не хочу”

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва були у шлюбі 10 років та здавалося, що пара разом назавжди, проте їх шлюб таки розпався, але вони залишилися в гарних стосунках, попри ту ситуацію, яка з ними трапилась. Але життя Володі таки перегорнулося.

Володя та Надія оголосили про своє розлучення ще у лютому та ошелешили всю країну, адже це була одна з улюблених українських пар. Проте, Дорофєєва та Дантес не тримають зла один на одного. Тим паче зараз у кожного з них тепер нове кохання та нове життя.

З цього зіркового розставання Вова зробив для себе важливі висновки, які перегорнули його життя і так, як раніше вже точно не буде. Шлюб з Дорофєєвою був надто публічним і до цього треба бути готовим. Їм не вдавалося ховати якісь особисті деталі зі свого подружнього життя. Можливо саме це і вплинуло на відносини, які залишалися поза камерами. Вова наголосив на тому, що свої нові стосунки з Дашею Кацуріною, він не буди оприлюднювати і розповідати ті деталі, які відбуваються лише між ними. Тим часом Даша розуміє, що тепер стала більш публічною і готова висвітлювати свої стосунки зі співаком.

Дантес розповів про свої зміни після розлучення

“Тепер, я не буду розповідати щось особисте, з мене досить. Я не буду цього приховувати, але так як було раніше, теж не хочу робити” – зізнався Вова.

Володя також розповів, що дуже вдячний Наді за всі роки, які вони провели пліч-о-пліч. Вони почали стосунки у дуже юному віці й зростали разом і як особистості, і як артисти. І Дантес і Дорофєєва стали дуже популярними артистами й найцікавіше те, що у творчому житті їх ніколи не поєднували, у глядачів навіть думок таких не було. Тому, пара просто переросла один одного, але як дорослі, мудрі люди вирішили не тягнути погане у майбутнє, а розійтись поважаючи один одного.

Дантес розповів про свої зміни після розлучення

Також Вова зрозумів, що на самоті він жити точно не хоче, адже після розставання артист 2 тижні був сам на сам зі своїми думками та намагався якомога швидше пережити цей розрив. Тоді підтримати його прийшла Кацуріна, яка також в той період розлучилася з Мішею, який нині є новим коханим Дорофєєвої.

Спочатку всі вважали, що ця історія відбулась через зраду Наді та Михайла, але ці пари просто виросли з тих стосунків, в яких перебували. І якщо спочатку пари це приховували, то зараз, таємниця відкрита і кожен живе своїм новим життям.