“Приховувати це неможливо”: Дантес вперше заговорив про справжні стосунки з колишньою дружиною Дорофєєвою

Відомий український музикант Володимир Дантес вперше прокоментував своє повідомлення про розлучення з Надею Дорофєєвою. Усі деталі в статті.

Минулого тижня український шоу-бізнес сколихнула новина про розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої. Фанати навіть не могли уявити, що в парі існує криза і що вже їхня доля вирішена.

Володимир Дантес вперше заговорив про справжні стосунки з колишньою дружиною Дорофєєвою

Вова та Надя здавалися вельми гармонійними та щасливими разом. Однак, правда виявилося набагато жорстокішою. Нещодавно музикант прокоментував своє повідомлення про розлучення з зірковою дружиною і зізнався, що вони не разом вже давно. Пара вирішила розповісти про розрив у період війни саме для того, щоб відволікти фанатів від стресу та успішно з цим впоралися.

Володимир Дантес вперше заговорив про справжні стосунки з колишньою дружиною Дорофєєвою

Володимир Дантес став гостем щоденного стриму “Комендантський чос” комедійного YouTube-каналу “Леви на джипі” і прокоментував розлучення.

Весілля Наді Дорофєєвої і Дантеса
Володимир Дантес вперше заговорив про справжні стосунки з колишньою дружиною Дорофєєвою

“А що, я нормально. Слухайте, ми ж написали пост, який виставили в Instagram. У цьому пості вся правда, яку ми хотіли сказати. Все нормально. Ми дружимо. І це рішення не було ухвалено, коли ми виставили цей пост. Це було раніше”, – розповів Володимир Дантес у прямому ефірі.

Насправді пара зовсім не розраховувала на події, які розгорнулися на території України і в якийсь момент зрозуміли, що відтягувати з питанням оприлюднення їхнього рішення стосовно шлюбу не можна.

“Просто, коли ти планував собі одне, а потім починається війна, то людям не до цього, але потім, коли минає час, і ти думаєш: “Ну блін, це якось дивно і, мабуть, треба про це сказати, і якось приховувати це неможливо”, – зазначив він.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.