Ігор Кондратюк розповів, хто зміг би стати новими ведучими проєкту “Шанс” після загибелі Кузьми Скрябіна

Відомий український продюсер, шоумен і телеведучий Ігор Кондратюк вперше заговорив про новий "Шанс" та розкрив імена ведучих, які змогли б замінити Кузьму Скрябіна.

Проєкт “Шанс” в свій час був найкращою платформою для нових артистів української естради. Талант-шоу мало 10 сезонів і зробило знаменитими кілька десятків, а можливо й сотень артистів, які змогли проявити себе і отримати омріяний шанс бути на сцені і розвиватися в тому напрямку, в якому себе відчувають. Це було ніби-то логічне продовження іншого відомого шоу Ігоря Кондратюка “Караоке на майдані”

Зірковими тренерами були Андрій Кузьменко, більш відомий як Кузьма Скрябін та Наталя Могилевська. Талант-шоу мало 10 сезонів, саме завдяки ним, ми зараз чуємо пісні від улюблених артистів. Наприклад, Віталій Козловський, гурт Quest Pistols, Надія Дорофєєва, Наталя Валевська та багато інших.

Х
Хто став би заміною Кузьмі на проєкті “Шанс”

Проєкт почав існування у 2003 році і протягом 10-ти років Кузьма та Могилевська, а іноді ще Олександр Пономарьов та Світлана Лобода, створювали зі звичайних хлопців і дівчат зірок естради. Для юних учасників це було щось неймовірне, ніби сон. Але деяким цей сон приніс славу та успішну кар’єру.

Зараз існує багато інших талант-шоу, але вони мають інший формат, зосім новий. Проте Кондратюк вперше заговорив, що не було б зайвим відродити новий “Шанс”, але вже з новими зірковими тренерами. Оскільки Кузьма Скрябин трагічно загинув у 2015 році, доведеться знайти йому гідну заміну. І Кондратюк з цього приводу сказав так:

“Якби я зараз починав проєкт “Шанс”, хоча я розумію, що після смерті Кузьми це неможливо, але я би зробив ведучими Дзідзьо та Полякову, але цього не буде, скоріш за все”.

Х
Хто став би заміною Кузьми на проєкті “Шанс”

Тож, з цих слів можна зробити висновок, що Ігор Кондратюк, як продюсер не уявляє цей проєкт без Кузьми Скрябіна. Звичайно можна знайти гідну заміну, але коли в голові одна картинка, а в житті її відтворити неможливо, на жаль, то напевно нічого доброго не вийде з такої творчої ідеї.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.