|
14.10.2022 12:13

Дружина Остапчука у відпустці знайшла нову любов і не змогла утримати язик за зубами: “Смаки змінюються”

Христина дуже довго перебувала за кордоном, разом зі своїми подружками. Жінки влаштували відпустку та відпочили від душі. А у когось і в серці зміни, Горняк зізналась, що в неї тепер є нова любов. Невже варто чекати розлучення такої гарної пари?

Вже давно Христина не викладає жодної фотографії з зірковим чоловіком та навіть не привітала його з днем народження та й сам Володимир не вітав дружину 4 дні тому з її святом. Можливо це відбулося у форматі дзвінків або смс, проте так, як завжди було – публічно, в цьому році ховалося під шквал чуток про розставання.

Всі ці схованки подружжя Остапчук дуже бентежать прихильників їх родинних відносин, бо чутки ширяться, а самі вони ніяк не коментують своїх стосунків. Проте Христина дуже добре проводить час без Вови та навіть інколи шокує своїми заявами. Так, вчора Горняк розказала, що в неї за кордоном з’явилася нова любов. Звісно перші думки про нового чоловіка, але приймати таку думку взагалі немає бажання, та на жаль, вирішувати це не нам.

Христина Горняк знайшла нову любов

Отже, можна видихати, бо нова любов Горняк – це нова сумочка та дуже солодкий торт. Цими фотографіями Христина поділилась у сторіс instagram. А ще жінка повідомила, що це був останній день відпустки і їй вже пора повертатися додому. І тут знову випливає цікаве питання, чи зустрінеться нарешті подружжя Остапчук, або на цей раз кудись поїде Володимир?

Христина Горняк знайшла нову любов

Також відомо, що завтра 15-го жовтня у родини Остапчук буде чергова річниця весілля, але чи будуть вони у цей день разом. Беручи усі факти на увагу, можна зробити припущення, що їх незабаром  чекає розлучення. Як би прикро це не звучало. Але щоб впевнитися в цьому, потрібно спостерігати за стосунками пари, можливо таки після довгої розлуки, вони знову будуть разом щасливі та безмежно закохані.

Христина Горняк знайшла нову любов