“На чужому нещасті щастя не побудуєш”: Володимир Остапчук вже не живе разом з дружиною і не носить обручку

Молоде подружжя Остапчук переживає нелегкий період у стосунках і навіть не живе разом та не носить обручок. Така поведінка лякає шанувальників і наводить на різні думки.

Одна з найчарівніших і романтичних пар сьогодення Володимир Остапчук і Христина Горняк припинили тішити підписників спільними, красивими фотографіями та кумедними відео у сторіс. Саме подружжя не афішує проблем у стосунках, але все таємне колись стає явним, тому в коментарях у Христини багато питань про місцеперебування чоловіка та про каблучки, яких і у Володимира й у Христини на безіменному пальці немає.

Христина та Володимир у вишиванках на відпочинку

Подейкують, що молода сімейна пара взагалі прийняла рішення розлучатися, але напевно ніхто не знає. Проте відомий ведучий Слава Дьомін, заявив, що:  “Так, я знаю про проблеми подружжя, але про розлучення мови не йдеться, просто є проблеми, які треба вирішити”. Також Слава додав, що йому б не хотілося спостерігати як така гарна пара розпадається під час війни.

В мережі є чутки про погіршення відносин після того, як Володимир поїхав до Канади, на зустріч з дітьми. Що нарешті йому дозволила зробити колишня дружина Олена Войченко. Але Христина має добрі стосунки з малюками, тому цей варіант не здається правдою.

Остапчук з дітьми

Самі ж Христина і Володимир зізнавалися, що останнім часом сварок стало багато, але і миряться вони швидко. Можливо так впливає війна, а можливо у них просто різні графіки та поки немає змоги бачитись. Проте після заяви Володимира, про повернення до Києва, Христина зібрала валізу і відправилась на два тижні у Вену до своїх подружок. Через це в мережі вже почали писати: “А що вони хотіли, на чужому нещасті свого щастя не побудуєш”. Але відповіді на ці та подібні коментарі не дає ніхто з подружжя.

Схожі статті