|
19.10.2022 18:13

Мейхер, Харчишин, Зібров і не тільки: українські зірки, які народилися у селі та не соромляться цього

Не всі зірки української естради народилися у столиці чи у інших містах України, є й ті, хто має коріння у селах та не цурається цього, а навпаки любить і шанує свої маленькі населені пункти.

Павло Зібров

Павло Зібров

Народний артист України Павло Зібров завжди мав українську позицію в усьому, його пісні звучать рідною, в побуті чоловік також спілкується на солов’їній та все пішло з того, що він народився не у місті, а в маленькому селі Червоне, яке знаходиться у  Вінницької області. Зібров дуже любить місце свого народження і жодного разу не соромився свого походження.

Надія Мейхер

Надія Мейхер

Яскрава учасниця гурту “ВІА ГРа”, також не народилася у місті, але попри це змогла поїхати до Києва та зробити собі не аби яку кар’єру. Вже багато років Мейхер вважається однією з провідних сівачок та актрис в Україні. А ось місцем народження зірки стало село селі Збручівка на Хмельниччині, де Надія прожила до закінчення школи й жодного разу не цуралась цього.

Валерій Харчишин

Валерій Харчишин

Фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин приєднується до списку тих зірок, які народились у селі. Але це дало гарний поштовх для того, щоб вибратися до столиці та займатися тим, що до душі. Валерій народився у селі Любар, Житомирської області. До того ж Харчишин  ще й вважається одним з найпривабливіших чоловіків нашої країни. Тож, як бачимо, у селах народжуються не тільки талановиті, а ще й красиві люди.

Alyona Alyona

Аlyona Alyona

Сучасна реперка Alyona Alyona до певного періоду свого життя була звичайною шкільною вихователькою  з села Капітанівка Кіровоградської області. А потім переїхала до Баришівки і почала працювати у дитячому садочку.  ЇЇ дуже любили діти за її позитив та розваги. Але одне відео, зняте на місцевій сцені настільки спантеличило Україну, що тепер Alyona Alyona справжня молода кров українського шоу-бізнесу.