Данилко, Ласточкін, Брежнєва та інші: топ-5 українських зірок, які вирвалися з села та злиднів

Андрій Данилко, Віра Брежнєва, Алла Костромічова та інші багато інших знаменитих українців стали відомими не через впливові зв'язки родичів, а завдяки своїй силі волі та працездатності. Зараз, коли вони стали успішними та знаменитими, можна відверто розповідати про історії їхнього успіху.

Ігор Ласточкін

Ігор Ласточкін
Ігор Ласточкін

Ігор Ласточкін зараз один із провідних українських комедійних акторів. До того ж він відомий не лише в Україні, а й далеко за її межами. Але цей шлях для нього був непростий – для успіху довелося багато працювати. Сім’я коміка жила дуже бідно, у нього навіть не вистачало грошей на одяг, тож з підліткового віку йому доводилося тяжко працювати. До телекар’єри він встиг побувати і вантажником, і офіціантом, аби тільки допомогти родині.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Вірку Сердючку обожнює уся Європа – цей персонаж став справжньою легендою конкурсу Євробачення. Проте життя творця Вірки, Андрія Данилка, було далеким від ідеального. Його батько зловживав алкоголем, тож родиною повністю опікувалася лише мама. Коли майбутній зірці виповнилося 10 років, тато помер від раку. З того часу сім’я переживала справжні злидні. Даниоку з мамою доводилося іноді навіть ходити до знайомих, щоб елементарно прийняти душ.

Алла Костромічова

Алла Костромічова 

Українська модель Алла Костромічова – модель зі світовим ім’ям. Їй вдалося побудувати приголошливу кар’єру, міцну родину та стати телезіркою. Але в дитинстві вона лише мріяла про новий одяг. Через брак коштів їй доводилося доносити куртку за батьком. А коли дівчинці виповнилося усього 13, тато, який був єдиним годувальником у сім’ї, помер.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Віра Брежнєва потрапила у “ВІА Гру” випадково, для дівчини це було справжнім дивом. Довгий час вона працювала на хімічному заводі та жила в невеликому провінційному містечку. У 19 років вона народила доньку Соню від громадянського чоловіка, з яким життя абсолютно не складувалося.

Катя Павленко

Катя Павленко
Катя Павленко

Солістка Go-A Катя Павленко також змогла підкорити усю Європу своїм незвичним голосом і талантом. Проте цього могло не відбутися. Через брак коштів майбутня зірка жила в холодному домі та не мала теплого одягу. Це призвело до тяжких проблем зі здоров’ям. Часом їй з мамою навіть доводилося ночувати на вулиці та просто виживати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.