|
19.10.2022 23:47

Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав, кого зігріває у своїх обіймах після втрати акторки: “Якось так”

Чоловік покійної Руслани Писанки Ігор Ісаков у пам'ять про свою кохану дружину продовжує підтримувати зв'язок з її фанатами, які досі не можуть змиритися з горем.

Новина про смерть прекрасної та завжди життєрадісної Руслани Писанки звалилася на голови її колег та фанатів, як грім серед ясного неба. Від цього біль був лише сильнішим. Враз у мережі увесь інформаційний простір був заповнений фотографіями покійної, яка здавалося ще не покинула цей світ.

Чоловік Руслани Писанки показав, кого зігріває у своїх обіймах

Про кончину акторки повідомив її чоловік Ігор Ісаков. Разом з нею він знаходився на лікуванні у Німеччині. Здавалося, що зірці стало легше, але вночі вона померла.  Через бюрократію у Європі чоловік не міг доставити Руслану до України швидко. Було прийняте рішення її кремувати і лише тоді транспортувати на батьківщину.

Чоловік Руслани Писанки показав, кого зігріває у своїх обіймах

Втім, Ігор надав можливість колегам та друзям артистки, а також усім бажаючим попрощатися з нею в Києві. Зараз шанувальники зірки як ніколи уважно слідкують за Ісакова, який досі звикає до статусу вдівця.

Не так давно він розчулив мережу фотографією разом з улюбленцем Руслани, який очікував на сім’ю вдома. Пухнастик натомість дочекався лише на Ігоря.

А нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію з котиком, якого ніжно обійняв перед об’єктивом. На даний момент саме такі обійми зігрівають Ісакова холодними вечорами. Як би там не було, але пухнастийки вміють та можуть наповнити серце теплом. І часто їм вдається навіть заспокоювати розхвильовану душу.

Нагадуємо, що незадовго до смерті Руслани Писанки у родині сталося ще одне горе — померла її мама. Тому у столиці прощалися не тільки з акторкою, але і з її найближчою людиною.