|
21.10.2022 23:01

На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук, яку взяла під крило Каменських: “Вона з шоу-бізнесу”

Минулого року стало відомо, чому дружина Позитива Анна Андрійчук постійно знаходилася вдома у Насті Каменських та Потапа. Виявляється, зіркова родина розпалася.

Минулого року шанувальники Насті Каменських та Потапа помітили, що краща подруга співачки Анна Андрійчук, яка у той самий час була дружиною Олексія Завгороднього, постійно знаходилася в маєтку знаменитого подружжя. Згодом з’ясувалося, що вона живе разом з зірками. Компанію сімейству також склала Лідія Каменських, яка поховала свого чоловіка і досі не змогла прийти до тями від горя.

На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук

На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук

Звісно, фанати почали підозрювати, що Позитив та його кохана або розлучилися, або планують даний крок. Згодом Анна дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що вони з виконавцем переросли одне одного і вже не могли бути разом.

Мережею почали активно ширитися чутки про роман Олексія Мішель Андраде. Але серед здогадок часто з’являлися і інші варіанти.

Нещодавно співак дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповів, що активно будує стосунки з іншою. Особистість дівчини розкривати Позитив поки що не має наміру, але дав зрозуміти, що вона з шоу-бізнесу.

“У мене є дівчина. Багато хто вже може здогадуватися і знає про це. Я думаю, що зараз не час про це говорити”, – розповів Позитив.

До речі, зараз виконавець активно займається ремонтом власного будинку, який був придбаний декілька років тому. Так як війна зруйнувала усі плани більшості артистів, у тому числі і Олексія, він вирішив сфокусуватися на чомусь іншому. Варто відмітити, що ремонтує свій будинок він власними руками. Але це стосується лише косметичних робіт, які нескладні для виконання людям без відповідної кваліфікації.