|
25.10.2022 19:29

Оля Мартиновська з “МастерШеф” засвітилася поруч з поп-дівою Тіною Кароль: зустрілися в Америці (ФОТО)

З самого початку війни Оля Мартиновська почала їздити по різних країнах разом з Володимиром Ярославським та влаштовувати благодійні вечері. Але й через це нарвалась на критику.

Мартиновська почала свій кулінарний шлях з проєкту “МастерШеф”, спочатку Оля була звичайною учасницею, як і усі інші, потім стала прориватися у лідери та врешті решт стала переможницею свого сезону. На досягнутому жінка не зупинилась і вирішила підвищити свою кваліфікацію навчанням у найкращій кулінарній школі Франції. Це взагалі стало для Ольги подарунком долі.

Мартиновська будувала свою кар’єру кухаря дуже успішно й отримала пропозицію стати третьою суддею у шоу “МастерШеф”. Звісно це стало великою несподіванкою для Мартиновської, але вона гідно носить це звання й ввічливо ставиться до учасників, адже пам’ятає себе на цьому шляху.

А зараз Ольга була вимушена відмовитися від життя і роботи в Україні через напад росії, тому, дівчина разом з донькою переїхала до Франції де мала багато проблем з житлом та роботою. Річ в тому, що Оля пів року не могла знайти собі місце роботи за фахом. А сидіти склавши руки, вона не могла. Тому Мартиновська та Ярославський організували свій благодійний проєкт за кордоном.

Вони почали проводили благодійні вечері в гарних ресторанах з якісною їжею. Це обходиться кухарям не дешево, але їм допомогами волонтери у кожній країні, з організацією, локацією та продуктами. Таким чином Володя з Олею змогли вже назбирати великі суми грошей, які відправляють в Україну на допомогу. Та це не позбавляє їх чути критику на свою адресу.

Оля Мартиновська відповіла на критику

Нещодавно Оля лояльно відповіла на критику хейтерів щодо її благодійності. Оля сказала, що все робить по совісті й навіть думати не хоче про те, що говорять за її спиною. І насправді це правильна позиція. Також на останній благодійній вечері до заходу приєдналася Тіна Кароль та заспівала. Це також викликало хвилю критики, але Ольга вступилася й за Тіну та ще й окремим постом, а це вартує уваги.