“Люблю”: закохана Оля Мартиновська розповіла про роман з суддею “МастерШеф” Ярославським та не стримала емоцій

Роман Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського - справжня таємниця для прихильників кухарів. Втім, розкрилися нові цікаві подробиці цих стосунків.

Ольга Мартиновська. Переможниця проєкту “МастерШеф” стала справжньою зіркою української кулінарної еліти. Зараз вона – одна з найпопулярніших жінок-шефів нашої країни. Та прихильників цікавить не лише її творчість на кухні. Стосунки та потенційний роман з Володимиром Ярославським – ось головна тема для обговорення у мережі.

Що відомо про зв’язок Володимира Ярославського та Ольги Мартиновської?

З ростом популярності нового сезону “МастерШефу” зі зміненим суддівським складом, почали ширитися чутки про роман цих двох зірок. Знаменитості не втрачали шансу на фоні помітної популярності підігріти плітки. Спільні світлини, інтригуючи фразочки про спільну дитину, відео зняті разом – все це не лишило прихильникам шансів навіть думати про те, що пара не разом. Занадто все миловидно виглядає.

Закохана Оля Мартиновська розповіла про роман з суддею “МастерШеф”

Втім, зірки досі не заявили офіційно про свій сімейний стан. Нагадаємо, що Ольга Мартиновська вже була заміжньою, але шлюб видався невдалим. Від колишніх стосунків у жінки з’явилася донька. Зараз маленька Віра, хрещеною якою є Тетяна Литвинова, живе з мамою. Як до дівчинки ставиться сам Володимир – не відомо. Він жодного разу не висловлювався про дитину публічно.

Сама ж Ольга розповідає про свій роман так, що знає про всі чутки, але для неї на першому місці завжди була робота.

Кого любить Ольга Мартиновська?

На своїй сторінці в Інстаграмі кулінарка опублікувала інтригуюче відео з підписом:

“Люблю”

Закохана Оля Мартиновська розповіла про роман з суддею “МастерШеф”

Вона посміхається на камеру та не приховує почуттів. Та виявляється, звернення було адресовано зовсім не Володимиру, а своїм вірним підписникам, які брали участь у конкурсі. Ольга заспокоювала тих, хто розчарувався програшем.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.