Як виглядає жінка, у якої Настя Каменських відбила чоловіка: забула, що у Потапа вже є родина (ФОТО)

Стало відомо, як виглядає екс-обраниця Потапа, у якої Настя Каменських відбила чоловіка. Чому співачку не хвилювало, що у коханого є родина, де підростає син? Дізнайтеся подробиці.

Настя Каменських тривалий час залишалася неодруженою жінкою та не розкривала жодних подробиць свого особистого життя. Але у 2019 році зірка вирішила вразити прихильників просто наповал, повідомивши про своє весілля. Обранцем виконавиці виявився не якийсь загадковий чоловік, а відомий репер та продюсер, Олексій Потапенко. Артисти співали разом у дуеті протягом 10 років. За цей час партнерам неодноразово приписували романтичні стосунки, але колеги завжди це заперечували та стверджували, що їх пов’язує лише робота та приятельські відносини.

Вагітна Настя Каменських розповіла, чого їй не вистачає
Як виглядає жінка, у якої Настя Каменських відбила чоловіка

До того ж Потап був одружений та мав сина. Дружиною репера була українська продюсерка, Ірина Горова. У житті жінки шлюб з Олексієм був не першим. Від попереднього чоловіка знаменитість вже мала доньку, але це не стало перешкодою і з Потапом вона одружилася через велику любов. Майже дев’ять років закохані прожили лише вдвох, перш ніж Ірина подарувала реперу первістка.

Фанати дуету “Потап і Настя” раз за разом змушували Горову ревнувати коханого через плітки про його роман з колегою. Ймовірно, що таки правда була на боці шанувальників, оскільки у 2015 році Потап з Іриною офіційно розлучились. Колишні партнери стверджували, що до розриву стосунків вже і так тривалий час не жили разом, а любовного трикутника у їх відносинах не було.

Як виглядає жінка, у якої Настя Каменських відбила чоловіка

Але на сьогодні важко переконати публіку у зворотному, враховуючи яку закохану пару фанати бачать перед собою. Настя Каменських та Олексій Потапенко були майже нерозлучні, разом займалися спортом та подорожували. Сьогодні прихильники збентежені через те, що зіркове подружжя тривалий час не публікує спільні світлини та не з’являється разом на публіці, як раніше. Навіть чутки, про розлучення артистів набирають все більший оборот. Але, все ж таки, фанати сподіваються, що їх улюбленці тримають інтригу лише для того, щоб повідомити приємні новини.

Нагадаємо, що Настя Каменських у травні цього року відсвяткувала своє 35-річчя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".