На кого вчилися екс-колеги президента з “Кварталу 95”: справжні професії Кравець, Кошового, Пікалова та інших

Далеко не всі відомі люди, артисти, гумористи, співаки, ведучі та інші, з дитинства мріяли стати тими, ким є сьогодні. Наприклад багато кварталівців не є акторами чи гумористами за освітою. Про це і піде мова у сьогоднішній статті.

Олександр Пікалов

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

Пікалов за своєю освітою взагалі немає ніякого відношення до гумору чи акторської діяльності. У юні роки Саша захотів вступити на інженера. Вважаючи, що такі професіонали завжди мають попит. Тому, Олександр вирішив йти простим шляхом. Але з навчанням йому не дуже щастило, адже хлопець вчився близько 10 років і за професією так і не працював.

“За фахом я жодного дня не працював, але працював зварювальником, охоронцем, двірником, працював на будівництві помічником дефектоскопіста. Був художнім керівником СТЕМу, де грали майже всі з “Квартал-95”.

Олена Кравець

Олена Кравець
Олена Кравець

Олена, єдина жінка у колективі також не має освіти актриси чи співачки, але має стабільну професію. Тож, в юності Кравець вирішила обрати звичайну професію з можливостями розвитку. Тому пішла навчатися у Криворізький економічний університет та отримала диплом за фахом фінансист-економіст. Але участь в університетському КВК вирішила долю Олени.

Степан Казанін

Степан Казанін
Степан Казанін

У шкільні роки, Степан захопився КВК настільки, що вирішив створити свою команду. Здобувши середню освіту у школі Казанін вступив на факультет інженера-електромеханіка до Тамбовського інституту хімічного машинобудування. Але захоплення КВК його не відпустило.

Євген Кошовий

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Провідний актор студії “Квартал 95” у юності навіть не думав, що він буде актором та ще й такого масштабу. Женя з дитинства був веселою дитиною, а потім пішов у КВК і там його впевнили йти на актора, але сам Кошовий не надто цього хотів, але поголився і навчався у Луганську на актора, а потім заочно на режисера. Проте все його творче життя вмістилося в одній студії, але в якій. Кошовий – це майже єдина людина, яка має фазову освіту.

Схожі статті