|
03.11.2022 20:39

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як їй живеться після розлучення зі співаком: “Продовжую боротьбу”

Знаменита українська співачка та колишня благовірна Дзідзьо Славія сколихнула мережу новими фотографіями з Закарпаття. Усі деталі в нашій статті.

Славія стала відкриттям для українського шоу-бізнесу лише рік тому. Красуня неодноразово намагалася дістатися перших ешелонів шоу-бізнесу, але через сімейне життя в неї це не виходило.

Як з’ясувалося на передодні заяви про розлучення Славії та Дзідзьо, музикант не хотів, щоб його дружина заробляла на сцені, адже не терпів конкуренції в сім’ї. І хоча артисти дуже кохали одне одного, врешті-решт, вони прийняли рішення, що їхні шляхи мають пролягати окремо.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як їй живеться після розлучення

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як їй живеться після розлучення

З моменту офіційного розлучення Ярослави та Михайла пройшов рік. Співачка не претендувала на жодне майно, яке її благовірний придбав у шлюбі. Натомість у подарунок вона отримала розкішну квартиру на березі озера, за що пізніше подякувала співаку.

Зараз Ярослава не тільки активно будує власну творчу кар’єру та веде особистий мікроблог в соціальній мережі Instagram. Зірка багато подорожує і відкрита до нового досвіду. Нещодавно на її особистій сторінці з’явилася нова публікація з Закарпаття. Славія не зраджує своїм звичкам і останнім часом постійно черпає сили та енергію з української природи, про що з захватом розповідає фанатам.

Варто відмітити, що у зірки вже є реальні шанувальники, які розсипаються в компліментах у коментарях і не дають Ярославі забути про те, що в неї є міцна підтримка серед аудиторії.

До речі, після початку повномасштабної війни в Україні Славія також бере активну участь у різноманітних заходах, щоб підтримати співвітчизників у таку непросту годину.