Categories Шоу-бізнес

Невістка Оксани Марченко “одягла” на себе сотні тисяч гривень і хвалиться розкішшю: пощастило зі свекрами

Єдина невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина засвітилася у неймовірно дорогих брендових речах. Скільки коштує гардероб красуні?

Декілька років тому до родини Віктора Медведчука та Оксани Марченко приєдналася ще одна людина: старший син телеведучої Богдан одружився з дівчиною на ім’я Катерина.

Красуня одразу ж сподобалася аудиторії, і, звісно, фанати помітили схожість між нею та зірковою свекрухою.

Невістка Оксани Марченко одягла на себе сотні тисяч гривень

Невістка Оксани Марченко одягла на себе сотні тисяч гривень

Втім, жінки походять одна на одну не тільки зовнішніми даними, але і любов’ю до розкоші. Нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр з ліфту, завдяки якому засвітила свій лук.

Так, схожі брендові речі не важко знайти на торгівельних онлайн-платформах, адже усі вони мають класичний вигляд того чи іншого модного дому. Вартість образу  дійсно вражає.

Невістка Оксани Марченко одягла на себе сотні тисяч гривень

В руках у невістки Оксани Марченко сумка Hermes. Подібні моделі коштують від 8 тисяч доларів. Жакет на Катерині неймовірно схожий на класичну твідову модель від Chanel. Ціна на нього сягає також близько 8-10 тисяч доларів.

Нагадуємо, що на даний момент невідомо, де знаходиться сім’я Богдана Марченко. У зв’язку з війною його матір Оксана виїхала з України ще 18 лютого. А от вітчим був затриманий через декілька тижнів після початку повномасштабного вторгнення. Тим часом про Богдана в мережі з’являлося не так багато інформації. Зокрема в ЗМІ повідомляли, що молода людина посилив охорону біля свого будинку.

Тим часом його дружина Катерина скаржилася на те, що їй надходять погрози в особисті повідомлення. У зв’язку зі скандалом навколо родини дівчина закрила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

Share