“Відчуваю себе Оксаною Марченко”: колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай залишилася на роботі без команди

Колишня наречена Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай, розповіла, що після 24 лютого вона залишилася практично без команди і зараз працює над власним проєктом сама.

Раміна Есхакзай прославилася як колишня наречена співака Віталія Козловського. Пара почала зустрічатися у 2016 році, артист навіть мріяв про весілля та зробив обраниці пропозицію. Проте до офіційної церемонії справа не дійшла – молоді люди вирішили розійтися, навіть не пояснюючи своїм прихильникам причину такого рішення.

На сьогоднішній день як Віталій, так і його колишня Раміна не підіймають тему взаємовідносин. При будь-якій спробі журналістів випитати якісь подробиці розставання, вони відразу відмовляються говорити про минуле.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай
Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Для багатьох Раміна так і залишилася “колишньою Козловського”, однак зараз вона доводить, що варта уваги як окрема особистість. Раміна активно працює над власним проєктом “Ходять слухи”, куди запрошує на інтерв’ю експертів та зірок. Наразі на каналі проєкту в YouTube зібралося вже понад мільйон користувачів мережі, а кожне нове відео набирає сотні тисяч переглядів.

 

Не припиняє роботи журналістка навіть після повномасштабного вторгнення рф на територію України. Однак зараз їй доводиться робити все практично самій, про що Раміна розповіла в особистому блозі. У ведучрї є своя невелика команда, яка складається зі сценаристів, операторів та монтажерів. Зараз Раміна більшість обов’язків виконує самостійно та намагається власноруч знімати контент.

Проте встигає журналістка навіть жартувати та намагається не падати духом. Так в особистому блозі вона порівняла себе з Оксаною Марченко, скоріш за все, опираючись на її останній образ у відеозверненнях.

Скріншот: Instagram: @raminalalala
Скріншот: Instagram: @raminalalala

“Друга зйомка пішла, відчуваю себе Оксаною Марченко (прости Господи). Образи змінюю тільки”, – зазначила Раміна.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.