Після переїзду до Англії Оля Фреймут показала дочку, про яку ніхто не знав: крім Злати і Євдокії, є Габріель

Як відомо, Ольга Фреймут є багатодітною матір'ю. В неї є доросла дочка Злата, яка вже давно навчається в Сполучених Штатах Америки, а також маленькі син та донечка від Володимира Локотка.

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут завжди була доволі відкритою зі своєю публікою на рахунок того, що стосується її сім’ї та особистого життя. Про те, що журналістка самостійно виховує Злату було відомо з самого початку. Так само згодом вона розповіла про те, хто батько дівчинки та чому не виховував свою спадкоємицю.

Пізніше у житті телеведучої з’явився коханий чоловік Володимирло Локотко, який став батьком ще двох дітей. І звичайно, тоді сім’я не підозрювала, що через декілька років буде вимушена евакуюватися закордон. В обидвох велика кількість друзів в Україні, робота, кар’єра та публіка, з якою вони все життя працювали.

Оля Фреймут вперше показала свою хрещену дочку

Виявляється, що так само позаду Ользі довелося залишити свою прекрасну похресницю, яка її дуже любить. Мова йде про дівчинку Габріель.

Оля Фреймут вперше показала свою хрещену дочку

Хрещена дочка телеведучої нещодавно засвітилася на виступі у місті Стрий, де заспівала на сцені. Фреймут похизувалася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram перед підписниками своєю дочкою. Якщо зайти на акаунт дівчинки, помітно, що опис в неї ведеться латинськими літерами, а фотографій у стрічці зовсім мало. Тим не менш, вже у біо Габріель нагадує про свій зв’язок з Ольгою.

Нагадуємо, що днями стало відомо про велике придбання, яке здійснила Злата Мітчелл у Сполучених Штатах Америки. Дівчина придбала свою першу автівку, і до того ж доволі недешево, адже це позашляховик. Хоча дівчина здебільшого хизувалися на особистій сторінці перед друзями та знайомими, дану тему одразу ж підхопила преса, яка розкритикувала юну красуню за те, що вона виставляє на показ подібні покупки.

Тим часом у самої телеведучої також було чим зайнятися останнім часом, адже в пресі з’явилася фальшива новина про висловлювання телеведучої на рахунок останніх подій в країні, і вона була вимушена підійти до цього питання з юридичної точки зору та подати до суду за наклеп.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?